Nejste přihlášen/a.
Je nám záhadou,jak a jestli se vůbec dá vyměnit mycí mop na podlahy zn.vileda,má s tím někdo zkušenost?
Jedná o bajonetový úchyt do tyčky,už jsem si na to pozvala mužskou sílu,ale ani jemu se to nepodařilo ani vyndat starou a teprve tak nasadit náhradní.
Náhradky nebyly zadarmo,a tak si říkám,chtějí lidi naštvat,nebo jsme neschopní.
Dobrý den, Vaše schopnosti nebudu posuzovat, ale pokud se prodává náhradní mop, tak se počítá s výměnou. Měl by to být princip "krut a tah" - a zvolit správnou stranu pro krut (na druhou stranu to utahujete). A zkuste to dříve i opatrně poklepat. Zdravím!
mall.cz/... ...spojem nejde vytočit,je tak napevno,že kdybych dala jednu stranu do svěráku a druhou segovkama pootočila,abych to dostala do drážek,tak ta tyčka se zlomí jak je křehká.
coklit® zachránil jste mi 2 náhrady a smeták a můj vztek a beznaděj,že se nedá ničemu věřit,jde o zdánlivou maličkost,ale potěší ,vřelé díky ,provedeno dle vašeho návodu.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.