Recept na buflery

Od: Datum: 18.09.15 17:49 odpovědí: 1 změna: 18.09.15 18:08
Seznam odpovědí:
 
moment čekejte prosím, probíhá přenos dat...
Zobrazení struktury odpovědí v otázce
Skrytí struktury odpovědí v otázce
Zobrazení struktury odpovědí v otázce

 

Odpovědi na otázku:
Datum: 18.09.15 18:08

Já dělám tento:

3 bílky ušleháme se 3 lžícemi krupicového cukru, 3 žloutky smícháme se lžící solamylu, přidáme sníh z bílků a 4 lžíce mouky. Hladkou trubičkou stříkáme na plech s papírem (indiánky cca 3 cm bochánky). Pečeme na 180°. Po deseti minutách snížíme teplotu na 120° a dosušíme (někdo je po zezlátnutí povrchu otáčí, já ne, ale také záleží jakou máte troubu).

Kdysy jsem dostala tento, osobně jsem ho nezkoušela, ale ostatní si ho pochvalovali:

buflery (25 ks)

0,23 cukr krupice
0,75 mouka hladká
0,046 krémový prášek nebo puding
0,55 bílky
0,32 žloutky
0,14 voda
Žloutky metličkou rozmícháme s trochou cukru, vodou, krémovým práškem a přidáme trochu mouky. Bílky vyšleháme do tuha se zbytkem cukru, spojíme s obsahem misky a prosátou moukou. Ihned zpracováváme, sáčkem s trubičkou tvarujeme na pečící papíry malé bochánky (průměr cca 3 cm). Pečeme při 180°C při pootevřených dvířkách, po zezlátnutí povrchu plech otočíme, dvířka zavřeme a dopečeme (hotový bufler lze sundat z papíru).

Ohodnoceno: 2x
 

 

 

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz

 
Copyright © 2004-2016 Poradna Poradte.cz. Všechna práva na poradně Poradte.cz vyhrazena.