Nejste přihlášen/a.
Já dělám tento:
3 bílky ušleháme se 3 lžícemi krupicového cukru, 3 žloutky smícháme se lžící solamylu, přidáme sníh z bílků a 4 lžíce mouky. Hladkou trubičkou stříkáme na plech s papírem (indiánky cca 3 cm bochánky). Pečeme na 180°. Po deseti minutách snížíme teplotu na 120° a dosušíme (někdo je po zezlátnutí povrchu otáčí, já ne, ale také záleží jakou máte troubu).
Kdysy jsem dostala tento, osobně jsem ho nezkoušela, ale ostatní si ho pochvalovali:
buflery (25 ks)
0,23 cukr krupice
0,75 mouka hladká
0,046 krémový prášek nebo puding
0,55 bílky
0,32 žloutky
0,14 voda
Žloutky metličkou rozmícháme s trochou cukru, vodou, krémovým práškem a přidáme trochu mouky. Bílky vyšleháme do tuha se zbytkem cukru, spojíme s obsahem misky a prosátou moukou. Ihned zpracováváme, sáčkem s trubičkou tvarujeme na pečící papíry malé bochánky (průměr cca 3 cm). Pečeme při 180°C při pootevřených dvířkách, po zezlátnutí povrchu plech otočíme, dvířka zavřeme a dopečeme (hotový bufler lze sundat z papíru).
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.