Nejste přihlášen/a.
Ahoj je mi 14, mám strašnou pleť a jsem celkem hezká, ale ne zas tak moc :D Myslíte, že až mi skončí puberta, třeba v 16-17 letech, že budu mít hezčí pleť a budu celá hezčí? :/ Díky
Hormonální změny dělají své, ale hodně ovlivníš omezením některých potravin jako: zákusky, čokoláda, bílé pečivo, sladké limonády,uzeniny, majonéza,chipsy, plísňové sýry, tavené sýry ..Naopak jez více zeleniny syrové i vařené, ořechů, cereálií , ovoce, kefír. Na akné E-vitamin na lačno, B-komplex, Zn a A vit po 1 denně. Na obličej si nesahat. A chodit na čerstvý vzduch a víc pít. Vyhýbat se prašnému a zakouřenému prostředí. Existují pleťové masky či vody speciálně na takovou pleť.Poradí v lékárně nebo v drogerii.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.