Dobre odpoledne, chtela jsem se zeptat zda se do slip- on bot nosi kotnickove ponozky nebo zda se nosi bez ponozek. Dneska jsem si je vzala bez ponozek a mam strasne sedreny paty. Predem dekuji za odpoved
Zdravím, buď kotníčkové, nebo takové ty, co se nosí do balerínek - jsou ještě nižší, jako zde img.vykupto.cz/...
Ono je fajn nepodléhat módním trendům, ale člověk musí mít cit a někdy se holt podvolit ( na ples si taky nevezmeš do otevřených lodiček lesklé silonky se zesílenou patou ). V normálních ponožkách bys vypadala jak totální buran.
doplněno 15.09.15 06:58:
Ano, tak, aby bylo dobře mně, ale s ohledem na etiketu a trošku s citem pro módu. Stačí otevřít příručku etikety oblékání na plesy či společenské akce a dozvíte se, co je vhodné a co nikoli. Některé akce mají přímo v názvu, zda jsou nutné šaty, nebo stačí jiný vhodný oděv. Otevřená špička a zesílené silonky byl pouze příklad.
iz*
I na ples se obléknu tak, jak to vyhovuje mně.
Kde je psáno, že by ženy měly na ples nosit jenom otevřené lodičky?
Nebo šaty?
Člověk by se neměl podvolovat něčemu, s čím nesouhlasí.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.