Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Levnější žehlička na vlasy

Od: ujk odpovědí: 2 změna:

Dobrý den, sháním novou žehličku na vlasy za rozumnou cenu, což pro mne znamená zhruba 600-700 Kč. Mé vlasy jsou spíše kratší, poměrně husté. Každé ráno si vlasy žehličkou krátce přejedu, jelikož se mi zvedají konečky vlasů. Chtěla bych se zeptat, zda znáte spolehlivý výrobek v této cenové kategorii, s nímž jste spokojeni. Nechci své vlasy ničit, tudíž chci alespoň základní kvalitu.

Předem děkuji.

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

mrsgekko*
hodnocení

0x
Ahoj, mela jsem uz nekolik zehlicek, a kupodivu nejlepsi je podle me ta nejlevnejsi..
Keramicka za 2000 vyzehlila na chvilinku, rowenta za 1000 nezehlila vubec, pak jsem mela jednu do ktere se nalivala voda a ta byla uplne na nic :-D docela dlouho jsem mela sklenenou, ted nevim znacku a ta byla fajn. Akorat jsem robila to sklo...
No a ted mam za 200 uplne obycejnou od sencor, a fakt mi vlasy vyzehli a vydrzi! google.cz/...
Mám stejné zkušenosti s příspěvkem viz výše.
Momentálně mám žehličku také za cca 350kč a je super.
Používám také na kroutící se konečky ;)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]