Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Imatrikulace a oblek

Od: marek0007 odpovědí: 5 změna:

Zdravím,

čeká mě imatrikulace a zjistil jsem, že jsem z obleku z tanečních vyrostl. Měl jsem ještě jeden oblek, ale k tomu mám jen černé rifle a boty ne. Navíc košile je nic moc a kravata taky. Podle těchto doporučení zde seděla tak půlka.

Proto jsem se rozhodl, že si zakoupím oblek nový. Už nerostu, takže ho budu mít na dělší časové období. Problém je, že finančně na tom nejsem nějak extra a každá koruna na VŠ dobrá.

Potřebuji zakoupit:

sako
košili
nátělník
kravatu
kalhoty
boty
doplňky?

Máte nějaká doporučení, jak a kde nakoupit levně a slušně? Do 3-5 tisíc? (Brno)
A nějaká doporučení, jak si vybrat? Přečijen, imatrikulace není jen tak.

Děkuji mnohokrát

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

ver*
hodnocení

3x

Zajděte si do většího tesca, kde mají oblečení s jejich značkou F & F. Loni jsme tam koupili manželovi, co nosí oblek jen příležitostně, oblek v celkové hodnotě asi 1400 Kč (myslím že kalhoty asi 600, sako 800). Oblek je pěkný, jsme s ním spokojeni. Žádný luxus, ale ten asi nepotřebujete. Seženete tam i ostatní z Vašeho seznamu levně...

gwdj
hodnocení

0x
Na imatrikulaci můžeš normálně v riflich.
trtr

Zdravím, když budeš vzadu, tak asi může. Jinak pokud je to třeba VUT FSI Brno, tak tam ani nemusí (nepovinné). ;), ;)

P.S.: Jinak obleky se prodávali v Brně za chemickou fakultou VUT- Volansky Prostějov (areál Winston či tak), ale cena sice studentům přístupná, ale lze sehnat i lépe.

marek0007
hodnocení

Imatrikulaci máme povinnou a každý bude chodit dopředu a říkat slibuji.

marek0007
hodnocení

Kamarád z bytu mi potvrdil, že nemůžu. Jde to prý poznat a takoví lidi nejsou ani vpuštěni.
Můžete prosím odpovědět na otázku?

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]