Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Bolest nohou u posilování břicha

Od: kralicek odpovědí: 2 změna:
Dobrý den prosím vas o radu potřebovala bych poradit..cvicim(posiluji břicho ale břicho mne vůbec neboli ale spis nohy(sklapovacky a zvedání nohou nahoru dolu a tak)
Nevíte co mám proti bolesti svalu na nohou dělat? A co dělat aby bolely brisaky?
PS:
Neznáte efektivní cviky na posílení spodního břicha?
A prosím vas jaké jsou cviky na všechny břišní svaly?
Děkuji:)
JeJe mi 13:)

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x
Ahoj,
podle mě ty cviky děláš špatně a při jejich provádění břicho nezapojuješ. Když děláš hmity nad zemí nebo malé kroužky, je třeba ležet na rovné podložce, neprohýbat se v zádech! a nohy mít jen kousek zvednuté nad podložku.
Cviků je spousta. Sedy lehy nemusíš až do sedu, stačí do tahu břicha a pak střídat pravou a levou stranu vždy opačný loket a koleno. Musíš cítit břišní svaly pracovat.
Ležet na zádech, zvednout nohy ke stropu a zvedat břichem ze země pánev..
Atd.. najdi si něco na YouTube a zkus to s videem. Pokud uděláš cvik dobře, břišní svaly ucítíš ;)
doplněno 12.09.15 10:19: Až začneš více zapojovat břišní svaly, nebudeš tolik namáhat ty na nohou. Nicméně vidíš, že i svaly na nohou máš oslabené, není na škodu necvičit jen břicho, ale přidat cviky i na celé tělo ;)

kralicek
hodnocení

A co s tou bolesti nohou?
Jakoze ty svaly:))

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]