Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Vichy liftactiv supreme

Od: karlosdos* odpovědí: 6 změna:

Poradte mi prosím jaký je ten krém, chci ho koupit manželce 63 let, bude to mít nějaký efekt za ty peníze?

Děkuji.

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

lidus*
hodnocení

2x

Pokud čekáte, že po použití krému budete mít novou ženu tak to ne (bohužel), ale tyto krémy jsou velmi dobré a ještě Nivea visage. Používám je jen pokud je dostanu, sama sobě koupím ty levnější. Osobně preferuji krémy noční i na denní použití. Jistě chcete manželce udělat radost a překvapit, nemám takové překvapení ráda, já bych se zeptala co manželka chce.

hodnocení

0x

Samozřejmě,efektivní je.Bez diskuzí.Ale,pozor,je na suchou pleť,tak abyste nepřestřelil...Kosmetiku by si měly ženy vybírat samy.Myslím,že se nic nestane,když do drogerie prostě půjdete spolu s manželkou.Prodavačka jí poradí a Vy jí dáreček zaplatíte :-D Nejste malí,ona to určitě pochopí...

doplněno 08.09.15 13:08:

Já je kupuji v drogerii.Prodavačky jsou znalé a vyznají se ;)

Mež do drogerie je lepší jít koupit kvalitní krémy do lekárny. Magistra manželce může udělat i test pleti a krém doporučí.

Kosmetika Vichy je z lékárny. A není vůbec levná.

Říkám - píši,že ji u nás kupuji v drogerii.
Stačí to napsat česky,nebo snad čínsky?!
doplněno 08.09.15 18:14:

Nepletu se.Máme šikovná drogistická děvčata...Nachází se tam jak koutek pro diabetiky,tak i homeopatické přípravky a v neposlední řadě právě již zmíněná kvalitní /drahá/ kosmetika.Nechávám tam poměrně dost korunek :-D

rakave*
hodnocení

0x

Pro wamp: Nepletete se: Vichy se prodává výhradně v lékárnách.Alespoň u nás...V jaké drogérií ji kupujete?

doplněno 08.09.15 18:25:

Tak to máte opravdu šikovná drogistická děvčata :)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]