Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Poprvé na gynekologii

Od: 28 odpovědí: 9 změna:

Ahoj, bude mi 28 a poprvé se chystám na gynekologii (ve 14 letech jsem byla znásilněna a tak jsem se pohlavnímu styku dlouho vyhýbala - až do loňského roku).

Mám přiznat Dr., že je to moje první vyšetření nebo mám raději říct, že jsem svou Dr. měla, ale po přestěhování hledám novou... nechci lhát, ani to neumím, ale na druhou stranu mám obavu, že se díky tomu na mě bude dívat skrz prsty.

9 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Je to lékař! Buďte bez obav!

uska*
hodnocení

0x

Nikdo nebude koukat skrz prsty, lékaři řekněte pravdu. Tím pádem vám udělá všechny základní vyšetření a budete mít jasno v tom, jak na tom zdravotně jste. Nebojte, nekoušou.

hodnocení

0x
Ahoj.
Nebojte se,nemáte čeho.Vyšetření zabere opravdu velmi málo času a nebolí.Což je také důležité.
Přiznejte pravdu,jim je to absolutně jedno...
Hlavně,když Vás prohlédne a řekne,že jste v naprostém pořádku.
Věřím,že z ordinace budete odcházet s úsměvem :)
ver*
No nevim, ja tedy neznam nikoho, kdo by z gynekologie odchazel s usmevem :)

Já osobně odcházím od gynekologa podobným způsobem, jako když pustíte psa z vany.

borax*
07.09.15 18:04

Já jo...

xy

to já jdu z úsměvem vždy, když mi nic nenajdou , první operace ve 14, pak se našly další :)

S obavou jdu tam, ale ven s lehkým úsměvem na tváři :)

marcela4
hodnocení

0x

řekla bych pravdu... pokud jdeš od jiného doktora, zřejmě bude určitě chtít po tobě kartu od předchozího gynekologa, kde se dozví o tvém dřívějším stavu .
řekla bych narovinu, že jsem byla znásilněná, z toho důvodu jsem odkládala návětěvy gynekologa je to pochopitelné a nikdo se skrz prsty dívat nebude. Naopak, zřejmě na tebe budou koukat tak, že nejsi rozhodně žádná promiskuita. Ale stydlivá dívka, budou s tebou jednat jemně.

pu®
hodnocení

0x

Skrz prsty se na Vás nikdo dívat nebude, a pokud nebude lékař idiot (i takoví se najdou), odpustí si i jakékoliv poznámky. Na Vašem místě bych volila raději lékařku, byl-li důvod odkládání sexu takový, jaký uvádíte. Žiju v domnění, že by Vás mohla lépe chápat... Ale zase jsem jednostranná, protože u gyn.-muže jsem byla jen párkrát v životě (a nemůžu si stěžovat, to zase musím připustit - jen prostě gyn.-ženy mám radši). V neposlední řadě to podle mě lékař navíc pozná (že jste na gyndě poprvé).
A pokud jde o odcházení od lékaře - já teda od své gyn. s úsměvem odcházím, ba co víc, s úsměvem tam i jdu. Lepší doktorku aby totiž pohledal, fakt si nemám na co stěžovat. Že jsem ji ale dlouho hledala!
Tak držím pěsti, určitě to zvládnete *hej*

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]