Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Pihy, zmizí někdy?

Od: pikamika odpovědí: 8 změna:
Ahoj, mám pihy má obličeji. Je mi 14 a strašně mě štvou. Je možné, že časem zmizí? Děkuji za rady, popřípadě typy jak se jich zbavit (ne chirurgicky)

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x

Ahoj. Mrkni do článku a vyzkoušej. Prý pomáhá citronová šťáva, podmáslí, dokonce i cibule. A dočteš se o pihách i více informací. Ublížit Ti to nemůže:

ceskaordinace.cz/...

majsterjoe*
hodnocení

0x

Pihovate holky jsou celkem fajn.

Pihy se dají celkem dobře zesvětlit. úplně odstranit ne.

pikamika
hodnocení

Jak to myslíte, že jsou celkem fajn? Někomu pihy sluší, to ano, ale někomu ne. To je můj případ. A jak se tedy dají alespoň zestvětlit?

mate59
hodnocení

0x

Pokuď jsi rusovlasá a máš kúži a pleť, která se špatně opaluje, hned červená a je náchylná na spálení pihyjen tak nezmiznou. V opačném připade je vysoká šance, že po období puberty pleť vyzraje a pihy se stratí.Nedělej s tím nic, pihy jsou sexy, klukúm nevadí.

pikamika
hodnocení

Mám takové hnědozrzavé vlasy a je špatně se opaluju, spíš červená. A spálím se jen někdy... Vím, že klukům nevadí, ale mě ano :(
Tak se s nimi budeš muset skamarádit.
Jsi přesně ten typ,tuším jarní.
Tento typ má většinou zrzavé vlasy a pihy k nim prostě patří.
Nesmutni,mužům se to líbí ;)
Dívej se na to asi takhle...Někdo je malý,někdo vysoký,někdo tlustý,druhý hubený,další má málo vlasů,odstaté uši,křivé nohy,velký zadek,malá prsa...
Každý jsme nějaký a ne každý je krásný a dokonalý.
Nauč se mít ráda taková,jaká jsi.
To je důležité pochopit.
Za další,nemusí mít každý sexy tělo,důležitý je sexy mozek ;)

72mona3*
hodnocení

0x

Každý chce to, co nemá. Kudrnaté holky chtějí rovné vlasy, ty s rovnýmu kudrnaté/ ty co mají široké boky chtějí úzké, ty s chlapeckou postavou zase ženské křivky...a tak bychom mohli pokračovat velmi dlouho. A že se ti vlastní pihy nelíbí? Tvůj vlastní pohled nemusí být vůbev objektivní. Jestli nechceš pihy, najdi si na internetu "zaručený" recept, jak se jich zbavit - příšerně drahý krém, co jistojistě funguje všem (až si ho koupíš, zjistíš, že na tobě nefunguje) nebo se poptej na kosmetice. Jediný zaručený recept je: nechodit na slunce - a to moc reálné není. Pigmentaci jen tak nezměníš. Mona

cookie*
hodnocení

0x

Hele teď to hrozně řešíš, ale za 4 roky budeš za pihy ráda (je mi 18, tak to vím) - jsou totiž hrozně sexy a hodně klukům se budeš líbit :)) já v tvým věku řešila taky "vady" na estetice a je to naprosto přirozené a navíc nejsi ta "tuctovka", jako každá jiná! Věř mi, pihy jsou krásný :)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]