Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

 

Opékání špekáčků-proč nařezávat

Od: petr® odpovědí: 5 změna:
avatar petr

Ahoj všem. Napadla mě taková věc. Proč když se opékají špekáčky nad ohněm, tak se většinou na obou koncích nařezávají. Já to také dělám, ale vlastně nevím proč.

Díky

 

 

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

 

 

biscuitgirl*
hodnocení

0x

Já si myslím, že proto, aby ti nepopraskaly a nevypadaly potom ošklivě. A možná také proto, že někomu to tak víc chutná, když jsou na každém konci ty 4 části více osmahlé a propečené :) Možná proto se nařezávají i "na ježečka" - jednak kvůli vzhledu, jednak se víc opečou ... Určitě si dovedu představit, že jinak chutná pekáček nařezaný a jinak nenařezaný ;)

 

hodnocení

0x
avatar axus

Souhlasim s Biscuitgirl.

Vypada to jednak lepe, daleko lepe se propecou, ale hlavni duvod je urcite kvuli prasknuti a spadnuti z prutu do ohne. To se pak spatne lovi...

 

mil®
hodnocení

0x
avatar mil

A taky kvůli prohřátí. Mám je rád horký s připálenými nařezanými konci.

Dobrou chuť. *pivo*

krulis*

Je to hlavně proto aby se pořádně opekly

 

8976*
hodnocení

0x

zkus opéct nařezaný a nenařezaný na jednom klacku a budeš hned vědět proč...

 

 


 

 

 

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]