Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Opékání špekáčků-proč nařezávat

Od: petr® odpovědí: 5 změna:

Ahoj všem. Napadla mě taková věc. Proč když se opékají špekáčky nad ohněm, tak se většinou na obou koncích nařezávají. Já to také dělám, ale vlastně nevím proč.

Díky

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

biscuitgirl*
hodnocení

0x

Já si myslím, že proto, aby ti nepopraskaly a nevypadaly potom ošklivě. A možná také proto, že někomu to tak víc chutná, když jsou na každém konci ty 4 části více osmahlé a propečené :) Možná proto se nařezávají i "na ježečka" - jednak kvůli vzhledu, jednak se víc opečou ... Určitě si dovedu představit, že jinak chutná pekáček nařezaný a jinak nenařezaný ;)

hodnocení

0x

Souhlasim s Biscuitgirl.

Vypada to jednak lepe, daleko lepe se propecou, ale hlavni duvod je urcite kvuli prasknuti a spadnuti z prutu do ohne. To se pak spatne lovi...

mil®
hodnocení

0x

A taky kvůli prohřátí. Mám je rád horký s připálenými nařezanými konci.

Dobrou chuť. *pivo*

krulis*

Je to hlavně proto aby se pořádně opekly

8976*
hodnocení

0x

zkus opéct nařezaný a nenařezaný na jednom klacku a budeš hned vědět proč...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]