Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Mohu být těhotná i přes antikoncepci?

Od: kristyna21* odpovědí: 7 změna:

Dobrý den,

chtěla bych se zeptat, zda je možné otěhotnět i přes antikoncepci? Po 6ti nedělce jsem začala užívat a měsíčky mi došly dvakrát tak jak jsem očekávala, ale ted už více jak 14 dní mám spoždění...

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

iz*
hodnocení

1x

Přestože to není příliš časté,

je možné otěhotnět

i při užívání antikoncepce.

Zpoždění ale může mít i jiné příčiny.

Navštivte lékaře!

iv®
hodnocení

0x
Kojite, nekojite? Občas to takhle antikoncepce po porodu dělá, co berete?
doplněno 31.08.15 12:02: Určitě bych vyhledala lékaře, 14 dní je dost, pokud nekojite, nemusí vám vyhovovat antikoncepce, miminko to jsou nervy, trápení, nevyspalost... Rozhodí to cyklus... Ale pokud bylo ale bylo dva měsíce vše v pořádku, hledala bych opravdu informace u lékaře, udelejte test, ihned uvidíte zda je důvod přerušení menstruace těhotenství.
kristyna21*
hodnocení

právě že nekojím beru evellien

kristyna21*
hodnocení

ja právě mám hodné klidné miminko žádné nervy stres... ani unava krásně spinká... je to hodné dítko.. a právě že dva měsíce jsem měla normálně.. první měsíc žádný problém druhý měsíc jsem jí dostala den po operaci přesně podle toho jak měla dojít.. měla jsem strach že ta operace mi to oddálí a neoddálila vše opravdu ylo i pak vpohodě až ted 2 týdny nic

iv®
Co to bylo za operaci? Udělejte test a pak uvidíte... Co ovulace,styk... Vedete si přehled.?

buss
hodnocení

0x

Na to by vám nejlépe odpověděl gynekolog (chtěl jsem psát kynologa...), kolik žen u potratu třeba uvádí, že braly antik. Ale ano, lze. Dejte sem anketu...

kristyna21*
hodnocení

jakou anketu?

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]