Nejste přihlášen/a.
Ahojky, měla bych dotaz užívala jsem antikoncepci Dienille, kterou jsem vysadila asi na rok skrz štítnou žlázu. Nyní je vše v pořádku a chtěla bych v užívání zase pokračovat. Recept mi doktor napsal jenže včera jsem dostala menstruaci asi kolem deváté večer. Na letáku je začít užívat první den menstruace jenže já si léky vyzvedla až dnes, mohu je začít brát ještě dnes když je to 18 hodin co sem začala krvácet nebo musim vyčkat další měsíc. Děkuji
Mno, cyklus to slečně asi nerozhází, v tom bych souhlasila, ale dávala bych si přece jen pro jistotu pozor stran otěhotnění. Brát bych začala (okamžitě, od zítřka třeba večer, jak jste zvyklá), ale ještě měsíc bych se pro jistotu chránila i jinak. Těch 30 dní je ve srvonání se zbytečnými nervy kratinká doba...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.