Nejste přihlášen/a.
Ahoj vsichni, stala se mi takova vec.. Mam pritele 2 roky, jsme spolu od 17ti. Asi pred rokem jsme meli krizovy obdobi, trvalo to priblizne tyden, vubec jsme se nevideli a ani si nepsali a kdyz uz psali, jen jsme po sobe stekali. Nesla jsem to spatne a hodne jsem brecela a pritel mi pak napsal, ze chce byt sam. To me dostalo do kolen, ptala jsem se ho jestli ma jinou a rikal ze ne, sli jsme si promluvit a ja jsem mu rekla ze ho nechci ztratit ze ho miluju, dost jsem brecela a byla jsem znicena. On se na me podival a rekl ze me taky nechce ztratit a miluje me a usmirili jsme se s od te doby vsechno v pohode. Vcera mi ale rekl, ze kdyz jsme meli to krizove obdobi zacal psat jine holce a ze se s ni libal. Napsal ji prvni, jen tak ze ji videl ve skole.. Psali si asi 4 dny a ona ho jednou poprosila jestli ji neodveze do skoly tak odvezl, ten den ji vezl i ze skoly a kdyz ji privezl domu zacala se s nim libat. Potom pry hned utekla z auta, protoze taky mela pritele. Napsala mu ze nevi co chce a musi si to promyslet a on to same.. Potom si to pry jeli vyrikat a rekl ji, ze uz si nebudou psat ani se vidat, ze chce byt semnou. Jel ji to rict druhy den potom co jsme se spolu usmirili. Vubec nevim co mam ted delat a jestli mam v tomto vztahu zustat, vim ze pritele miluju, lituje toho, rekl ze si uvedomil ze miluje jen me a chce byt jen semnou, ze si semnou rozumi jako s nikym jinyma ze bezeme nedokaze zit, porad se omlouva ze to byla chyba, ze nevedel co chce, ze jsme se furt hadali a uz ho to nebavilo a ze se za to nenavidi.. Nedokazu si predstavit bez nej byt, ale taky si nedokazu predstavit sedet v aute ve kterem se libal s jinou a jeste k tomu se libat s nim.. Ja vim, ze si tohle musim rozmyslet sama a je to na me jak se rozhodnu. ale preci jen by me zajimal vas nazor na tuhle situaci, jestli byste dokazali odpustit.. Diky za kazdy nazor..
Zdravím. A proč Vám to řekl přítel až včera co udělal před rokem v době vaší krize? Měl Vám to říci hned. Zajímejte se tedy především o důvod, proč s tím vylezl až nyní a zasel tak semínko nedůvěry mezi vás dva. Pokud mu na Vás záleží, má Vás rád a vztah vám klape, tak mi to nedává žádný smysl. Leda, že vztah mezi vámi někde skřípe..
Přesně tak, to bych mohl mít pocit, že hledá nějakou cestu jak ze vztahu ven?
Hlavně jak ti tady předchozí diskutéři říkají, že se "jen líbal" a že se nic vlastně neděje. Ono se to říká, když nejsou v tvé kůži té holky, co tu požádala o radu.
Ono taky od líbání k souložení není tak daleko. Bůh ví, jak to vůbec bylo, to ví jen on.
tady názorně vidíte, co se nedělá.
Takže pánové ve věku 15-100 let, zde moje rada. Když se budete líbat s jinou, tak o tom nikdy nemluvte. A v případě přímé otázky je lepší zalhat. A jestli se ptáte proč, tak si ještě jednou přečtěte dotaz nahoře. No a jestli je vám více než 100, pak se k činu hrdě přihlaste : Ano, líbal jsem se s jinou. Je mladší a krásnější a neříká mi po tobě nic néni ty senilní dědku.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.