Nejste přihlášen/a.
Ahoj. Můžete mi poradit jak mám konečně zhubnout. Během 7 let jsem přibrala 40 kil. Nepřejídám se, pohybu mám dost a jen přibírám. Zkoušela jsem herbalife, ale to je tak na zblbnutí, sice jsem zhubla za 1,5 měsíce 5 kil, ale taková dieta se nedá vydržet. Na ty koktejly se už nemůžu ani podívat. Také jsem užívala lindaxu- naprosto bez efektu! Vážím si potraviny, nejím pečivo ani tuky, piju jen čistou vodu, cvičím (jízda na rotopedu) 40 minut denně zabalená v potravinové folii a pořád vážím stejně. Jsem pod dohledem lékařky, výsledky krve a moči mám v pořádku. Nemám cukrovku, ani onemocnění štítné žlázy. Jen vyoperovaný žlučník. A jsem už naprosto zoufalá. Je mi jedno kolik by léčba stála, hlavně ať už zhubnu.
Já jsem zhubla 20 kg a neměla jsem ani léky, ani koktejly, ani jinou vychytávku, prostě jsem jedla 5x-6x denně malé porce, žádné sladkosti, jen výjimečně malou za odměnu, méně příloh, více zeleniny a 3x - 5x týdně cvičení - plavání, rotoped, brusle, aerobik, kalanetika. Jinak poradit neumím, třeba to všechno tak děláte. Hlídejte si ať máte dostatek bílkovin a vlákniny, méně sacharidů.
Super návod, který podá každá vyživová poradkyně. Souhlásím , že je to nejzdravější dieta, nejlepší a ověřená metoda, ale dejte mi někdo návod jak celý život tak vydržet...já to nedokážu, nedokážu, si odepřít sladké, nebo to co mám prostě ráda, jen protože to má vyšší kalorickou hodnotu...nejlepší na to je i hodně cvičit, ale kde na to pořád brát čas...ale když se chce všechno jde...u mě je to slabou vůlí a psychyckými problémy, to je taky důvod proč člověk, nemůže pořádně zhubnout...
Ahoj, řekla bych, že málo jíš. Vím to z vlastní zkušenosti, když jsem potřebovala zhubnout, málo jsem jedla - za měsíc bylo všechno zpět + něco navíc. Pak jsem postupem, který popíšu níže zhubla skoro bez námahy.
Tělo je chytře naprogramováno ještě z dob hladomorů. Když má nedostatek potravin, tak si šetří na horší časy - To znamená, když jíš třeba 2-3x denně malé porce, tělo se bojí a vše si uloží - říká si, že bude ještě hůře. Je třeba ho naučit, že šetřit nemusí. Jedla jsem pravidelně po max 3 hodinách a to i když jsem neměla hlad, co do objemu jídla za celý den jsem jedla jako při "nedietě", pouze vícekrát a s jiným složením.
Pečivo jíst musíš, bez něj to nejde. V každé porci je základem mít sacharidy (celozrné pečivo/ rýže/ brambory...); bílkoviny (sýr/ šunka/kuřecí maso... ) a kousek zeleniny a opravdu dodržovat odstup 2-3 hodin. Poslední jídlo 3 hodiny před spaním, takže někdy jsem jedla i v 21:00, neexistuje dát si poslední jídlo v 17:00 a jít spát v 22:00 - tělo by si zase dělalo zásoby! A ještě jeden důležitý bod: k večeru už nejíst tolik sacharidů, spíše jen nízkotučný jogurt a nebo tvaroh a k němu jen pár kukuřičných lupínků. Ovoce jen po cvičení. Tenkrát jsem se řídila podle stránek www.f-sport.cz. Nelekni se, je to pro kulturisty, ale stačí si přečíst nějaké příspěvky hubnoucích a poznáš, že na tom opravdu něco je a že jsou lidé většinou úspěšní - doporučuji se i zaregistrovat - poradí, kde děláš chybu. Hodně štěstí.
Berte prosím mou odpověď s humorem a víceméně jako moji stížnost na neskutečnou nespravedlivost. Už moje maminka říkávala: nikomu nic nezávidím, jenom to, že se někdo může najíst jak chce a neztloustne. Mám několik kamarádek, které se vyloženě cpou a nic, jsou jak vyžle. Kdyby pomáhaly zázračné pilulky, byla by Halina a další celebrity jak proutek. Takže tudy cesta určitě nevede. Je to tak, jak Vám radí v předchozích příspěvcích. Určitě je to o skladbě stravy, pohybu a pevné vůli. Ale je určitě i rodinná dispozice a ještě něco, co dosud chytré hlavičky neobjevily. Něco už se rýsuje v Anglii a tak doufám!
Dobrý den,
čtu si Váš odkaz a zřejmě vím včem je problém máte problém v metabolismu i když se snažíte o zdravou životosprávu a máte dostatečný pitný režim tak Vaše tělo si nedokáže vzít všechny živiny a vyloučí je ven, Pokud jste zhubla za 1,5 měsíc 5 Kg tak je to krásný výśledek to máte 20 kostek másla,to znamená 20 kostek čistého tuku to je super.
Moc rád Vám pomůžu a budu Vás podporovat na Vaší cestě ke zhubnutí všech požadovaných kil.
Přikládám e-mail Lifft@seznam.cz
Zdravím!
S hubnutím mám dostatek zkušeností,i já už shazovala 20 kg.Bohužel už 2x a teď mě to čeká znovu.Vím jak zhubnout a že žádná zázračná dieta a koktejly a podobné nesmysly nefungují.Chce to trpělivost,pečlivé odvažování a vaření v pokrmů v páře,na teflonu,či grilu.Vymyslela jsem si spoustu receptů,které jsou vcelku nenáročné na přípravu,chutné a člověka zasytí...Zhubla jsem díky nim já i můj syn vcelku bez nějakého strádání...A taky vím,že je dobré,jestli tě v tvém úsilí někdo podporuje,nebo ještě líp,hubne s tebou.Já na tom momentálně pracuji se svým synem,jelikož se na nás podepsaly vánoce.Jsem mlsná a tak to mám...!Tentokrát jsem se už zařekla,že už se ke tzv.klasicé,tučné stravě nevrátím a že na zdravějších verzích pokrmů už zůstanu napořád.Jinak to asi u nás,co máme sklon přibírat i po vodě asi nejde.Pokud ses dívala na Primě na pořad Jste to co jíte,víš o čem je řeč.Vše co tam bylo řečeno,je pravda a to na sto procent,mám to fakt na sobě vyzkoušeno,klidně ti pošlu fotky,jak jsem shodila 25 kg,pak je při těhotenství zase nabrala a opět shodila...Jestli chceš,můžem se po netu podporovat,já ti pošlu nějaký ten recept pro zpestření tvého jídelníčku.Máš-li zájem,pošli e-mail.Určitě ti odpovím,ve dvou se to táhne líp! Přeji ti hodně zdravě shozených kilogramů.
Dobry vecer,
Verte neverte, jsem konzultantka Herbalifu a mam s produktu velmi dobre zkusenosti. Chtele bych vam odpovedet otazkou:
Jak dlouho jste vyrobky pouzivala a mela jste opravdu 100% podporu vaseho konzultanta/konzultantky.
Ja jsem se s vyrobky a firmou Herbalife seznamila ve Scotsku, kde ziji a sve clienty pravidelne navstevuji.
Pokud byste mela zajem o soukromou konzultaci, rada s vame vse proberu. Muj email je vyblova@aol.com.
S pozdravem
Veronika
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.