Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,
vybrala jsem si tyto dva typy:
Chtěla bych vědět, který je lepší? Jsem začátečník.
Děkuji ![]()
Dobrý den.
Pokud chcete šít jen občas, tak je to jedno který,ale pokud budete šít často, dejte přednost kvalitě. Já mám Veritasku už 40 let a šije bez problémů. Nebo se poraďte v obchodě. ![]()
Dobrý den,
Veritas právě mám, ale vzhledem k tomu, že jsem úplný začátečník, tak je to pro mě na ní velice obtížné.
Proto bych si chěla koupit nový, kde je vše popsáno a pořádně se to naučit a poté se k Veritas vrátit
.
Pokud máte Veritasku nekupujte nic jiného, zbytečné vydání. Je to o zvyku, není nijak složitá, stroje jsou zhruba stejné .
Naučte se nějaké základní jednoduché šití a uvidíte, že to půjde. Mám Veritasku hodně dlouho a jsem s ní spokojená.
Souhlasím s Fialkou. Nekupujte nový! Poklikejte a pohledejte si manuál k tomu, který máte. Vpodstatě je naprosto stejné šití na všech strojích, když nevyžadujete nějaký spešl a mimořádný steh.
Ve své rodině a nebo ve svém okolí najděte někoho, kdo na stroji umí šít a vysvětlí vám základy. Jak se zakládají nítě, jak se navinuje spodní cívka, jak se seřizuje přítlak. Budete-li umět tohle, budete umět na stroji šít.
S každým šicím strojem je potřeba se naučit šít a kupovat nový
kvůli návodu, když máte spolehlivou Veritasku, mi přijde zbytečné.
Trváte-li však na novém, pak radši ten tradiční.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.