Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, potýkám se s tímto problémem - při chůzi se mi občas stane, že najednou upadnu na koleno a zraním se, popř. roztrhnu oděv a a to bez zjevného signálu jako je např. nevolnost, točení hlavy, podvrtnutí, zakopnutí apod..
Je to pro mne velice nepříjemné a mám obavy, aby mě to nepotkalo např. při přechodu silnice. Vyšetřením na titánii, borélie či krve se nic nezjistilo. Neurolog potvrdil pouze oslabené nervstvo v těle, údajně může jít prý o vrozený jev.
Doporučil mi používání doplňků stravy- Neutrogen, Hořčík.
Poradí mi někdo, co dělat, popř jakých dalších vyšetření se dožadovat?
Předem moc děkuji.
Zdravím, rozhodně nejsem doktor, takže budu psát velmi obecně, ale pokud Vám nedělaly testy na roztroušenou sklerózu, tak bych o ně požádala. Bezdůvodné podlamování nohou fakt není normální (co kotníky, máte stabilní?)
Podlamování nohou může zapříčit třeba taky zánět v míšním kanále, utlačovaný nerv v páteři atd. Trvala bych na dalších vyšetřeních. Krom těchto může slabost v nohou a jejich podlamování může - i když se nezdá - způsobovat také stres.
Moje maminka takhle padala. Chuděra, měla kolena samou jizvu. Jednou jsem za ní šla a zrovna jí koukala na paty, když najdenou neodvinula chodidlo (z paty na špičku) a špičkou brnkla o silnici a už letěla. Půl života měla tenhle problém. Už tady 20let není a tenkrát vyšetření bylo úplně jiné a vlastně žádné. Tak ani nevím co to bylo.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.