Nejste přihlášen/a.
Hledám podnikatelský záměr...šikovná ,rychlá i bystrá...mám peníze,kancelář i prostory...jen nápad chybí...
No já myslím, že pro podnikání je asi nejdůležitější právě ten nápad. Podnikat se může začít i bez velké finanční částky nebo prostor, nápad je to stěžejní. Nevím, jestli byste se s takovýmto přístupem měla do vlastního podnikání pouštět. Navíc je důležité mít k tomu, co vytváříte, nějaký vztah, znalosti, dovednosti apod. Sama jsem svědkem toho, že zezačátku to chce hlavně zapálení do věci a ne dostatek peněz.
Já už podnikám,praxe mám dost,v několika odvětvích.Problém je jinde.Za mnou když někdo přijde,poradím,pomohu.Ale sobě samé to neumím.Ráda bych ještě zůročila jak šikovnost,tak pracovitost,kterých mám ještě dost.Možná bych zaměstnala i lidi,který potřebují pomoci,ale pořád nevím,v jakým směru se teď vydat...
Mít vlastní zázemí a finance do začátku - to je bezvadné. Můžete se soustředit na podnikání a nemusíte lítat od banky k bance a prosit o úvěr. Pokud k tomu ještě máte skutečně ty vlastnosti, které presentujete, to je ještě lepší. Ale jinak mi to trochu připomíná inzerát. No a nápady, ty se dneska platí zlatem. To je právě to nejdůležitější, najít mezeru na trhu a zabrat ji. Takže nemyslím si, že Vám zde někdo šikovný bude předhazovat své nápady. Ale třeba se mohu také mýlit a výjde Vám to. Doufám, že to není zakuklený příspěvek na podnikatelský záměr do školy, který se zde za poslední měsíc objevil asi 5x.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.