Pečení perníku

Od: Datum: 23.08.15 19:07 odpovědí: 5 změna: 23.08.15 23:06

Pokud použijí do perníku jen pernikové koření a misto prášku do perníku tam dám klasický kypříci prášek, neovlivní to chut moučníku? Mám totíž jen to perníkové kořeni tak nevím zda to risknout.Díky.


Seznam odpovědí:
 
moment čekejte prosím, probíhá přenos dat...
Zobrazení struktury odpovědí v otázce
Skrytí struktury odpovědí v otázce
Zobrazení struktury odpovědí v otázce

 

Odpovědi na otázku:
Datum: 23.08.15 19:14
avatar

Nevadí .Dělám to tak taky.Dáte si tam koření podle chuti či návodu na něm.

Ohodnoceno: 3x
 
Od: mija*
Datum: 23.08.15 19:29

Děkují moc za "bleskové" rady.

Datum: 23.08.15 19:15

přidejte trochu jedlé sody k tomu koření

melu si koření do perníku sama a přidávám ji a je to skvělé

doplněno 23.08.15 19:35:

mnohem chutnější než kupovaný prášek do perníku

Ohodnoceno: 2x
 
Od: uska®
Datum: 23.08.15 19:42

Buď sodu nebo prášek do pečiva. Ne oboje

Ohodnoceno: 2x
 
Od: luha®
Datum: 23.08.15 23:06

Soda se používá hlavně kvůli specifické chuti, kterou do perníku dodává.

Ohodnoceno: 0x
 

 

 

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz

 
Copyright © 2004-2016 Poradna Poradte.cz. Všechna práva na poradně Poradte.cz vyhrazena.