Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

 

Pečení perníku

Od: mija* odpovědí: 5 změna:

Pokud použijí do perníku jen pernikové koření a misto prášku do perníku tam dám klasický kypříci prášek, neovlivní to chut moučníku? Mám totíž jen to perníkové kořeni tak nevím zda to risknout.Díky.

 

 

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

 

 

cesmina*
hodnocení

3x

Nevadí .Dělám to tak taky.Dáte si tam koření podle chuti či návodu na něm.

mija*
hodnocení

Děkují moc za "bleskové" rady.

 

hahanaj*
hodnocení

2x

přidejte trochu jedlé sody k tomu koření

melu si koření do perníku sama a přidávám ji a je to skvělé

doplněno 23.08.15 19:35:

mnohem chutnější než kupovaný prášek do perníku

 

uska*
hodnocení

2x

Buď sodu nebo prášek do pečiva. Ne oboje :)

 

luha*
hodnocení

0x

Soda se používá hlavně kvůli specifické chuti, kterou do perníku dodává.

 

 


 

 

 

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]