Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

 

Musim varit salko 2 hodiny?

Od: merry* odpovědí: 10 změna:
Zdravim...neznate nejakou rychlejsi metodu na zkaramelizovani salka? Mam recept kde se 2 hodiny vari plechovka ,ale mam pocit ze mi nekdo rikal rychlejsi zpusob...vim ze je uz hotove k dostani,ale to mi nejak nechutna.

 

 

10 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

 

 

hahanaj*
hodnocení

1x

můžeš ho vařit v papiňáku stačí 1/2hodiny

 

hodnocení

0x
avatar babkazov

Jojo, sice někdy stačí 1,5 hodin, ale ty dvě hoďky jsou ideální, aby nebylo tekuté.

 

nickys
23.08.15 10:45
hodnocení

0x

B

 

hodnocení

0x

Vařím taky dvě hodiny, ale poslední dobou se mi zdá, že je to nějaké nekvalitní nebo co, mívám to řidčí a máslo používám kvalitní české :( už jsem měla párkrát kupované to hotové a bylo to hustší. Nikdo si nestěžoval, že by to nechutnalo

 

dejv111*
hodnocení

0x

Můžete vařit i hodinu, pokud dáte plechovky do tlakového hrnce.

merry*
hodnocení

Dekuji...nekdo mi rikal,ze to snad vyklopi na panev? Nezkouseli jste treba?
dejv111*

Tak to jsem nezkoušel, ale bál bych se, že se mi salko přilepí k pánvi a spálí. Určitě dát buď do hrnce na cca dvě hodiny nebo na hoďku či méně do papiňáku.

 

dnsna
hodnocení

0x
Zkaramelizovane salko se da jiz uz koupit v prodejnach :)
Stoji stejne jak normalni salko a aspon uz nemusite 2 h varit

V dotazu je " vim ze je uz hotove k dostani,ale to mi nejak nechutna."

A vy pak napíšete tohle. Četla jste vůbec tu otázku nebo jen nadpis?

doplněno 24.08.15 01:43:

A jinak tady píšou o teflonové pánvi.

 

 

 


 

 

 

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]