Zdravim...neznate nejakou rychlejsi metodu na zkaramelizovani salka? Mam recept kde se 2 hodiny vari plechovka ,ale mam pocit ze mi nekdo rikal rychlejsi zpusob...vim ze je uz hotove k dostani,ale to mi nejak nechutna.
Vařím taky dvě hodiny, ale poslední dobou se mi zdá, že je to nějaké nekvalitní nebo co, mívám to řidčí a máslo používám kvalitní české už jsem měla párkrát kupované to hotové a bylo to hustší. Nikdo si nestěžoval, že by to nechutnalo
Můžete vařit i hodinu, pokud dáte plechovky do tlakového hrnce.
merry*
Dekuji...nekdo mi rikal,ze to snad vyklopi na panev? Nezkouseli jste treba?
dejv111*
Tak to jsem nezkoušel, ale bál bych se, že se mi salko přilepí k pánvi a spálí. Určitě dát buď do hrnce na cca dvě hodiny nebo na hoďku či méně do papiňáku.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.