Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Existuje něco na dlouhodobé narovnání vlasů?

Od: natydecka odpovědí: 3 změna:

Chtěla bych se zeptat jestli existuje něco na dlouhodobé narovnání vlasů. Znám zatím pouze žehličku, která mi je narovná pouze na šest a méně hodin. Mám vlnité, dost husté a objemové vlasy a ještě k tomu roztřepené konečky a jsou celkově rozlítané. Zkoušela jsem z drogérií různé šampony a balzámy, ale žádný z nich nepomohl. Hlavu jsem si dříve myla jednou za týden, ale touhle dobou tak obden a můžu říci že je to čímdál tím objemnější a když si je naopak dlouho nemyji tak zase moc mastné. Také jsem si je jeden čas nečesala, ale poté se mi vlasy začaly dost cuchat, takže nevím.

Zaslechla jsem že existuje trvalá na vlasy a vydrží klidně i pět let než odroste. U kadeřníků to prý nemá většinou moc účinek a je to hlavně o dost dražší než-li si to udělat sama. Já osobně bych to chtěla zkusit sama a potřebovala bych poradit, jestli by jste mi nedoporučili nějaký ten prostředek, který se dá levně koupit na internetu. Děkuji.

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x

Jako se dělá trvalá na vlasy, dělá se opak, kdy se vlasy narovnají.Stejně jako odrůstá trvalá, odrůstá i opak trvalé.Aby vám efekt vydržel pět let, museli by vám na pět let přetat růst vlasy.

Spíše než spekulovat o narovnání vlasů, bych na vašem místě našla supr kadeřnici, se kterou bych vymyslela nějaký šik střih, co podtrhne vás samotnou, nechala bych si poradit,jak nejlépe vlasy doma upravovat a jak často chodit na zástřih.

hodnocení

0x

Určitě by Vám pomohla aplikace brazilského keratinu u kadeřníka,je to účinné,ovšem vůbec to není levné.

hodnocení

0x

Záleží jaké ty vlasy jsou v průřezu. Jestli jsou kulaté, pak by něco pomoci mohlo. Černoši také v každém filmu nemají kudrnaté vlasy, ikdyž se s nimi narodili. Ale jestli jsou na řezu kousek kulaté a kosíček ploché, pak to asi nebude možné, narovnat je nastálo. Viz Jitka Zelenková nebo Jana Boušková. Ty s vlasy nedokázaly vůbec nic a že na to měly i prostředky i známosti. ;) S kudrnatými vlasy jsem se trápila celý život a dnes se sama sobě divím, proč jsem si s takovou hovadinou ničila sebevědomí. Měla jsem najít střih, pro který by byly kudrnaté vlasy ideální a bývala bych měla klid. Navíc, vlasy zas až tak rozhodující, jestli jsou nebo ne kudrnaté pro to, aby byla žena fajn nebo nefajn.

Existuje něco na dlouhodobé narovnání vlasů?

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]