Nejste přihlášen/a.
Dobré odpoledne,
nemáte někdo doporučení na nějaké dobře pigmentované oční linky ve fixu? Nedávno jsem si koupila od essence, ale ta pigmentace je hrůza...Předtím jsem používala linky ve fixu taky od Essence, jako to byly I love extreme a ted jsem je už delší dobu neviděla, tak jsem si koupila jiné essencovské a s těmi nejsem spokojená. Nemáte někdo tip? Chtěla bych, aby se s němi dobře manipulovalo - tzn. i pro ty méně šikovné, aby byly dobře pigmentované. Díky
Od rimmel london jmenuje se to myslím scandaleyes. Opravdu se s tím pěkně manipuluje, byl to můj první fix na oční linky a furt si ho kupuji. Jsme s ním nadmíru spokojená.
A jak je to s pigmentací, prosím? Vytváří to ten krásný dramatický efekt, nebo spíš světlejší?
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.