Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Ke kteremu doktorovi s cizinkou?

Od: ddok odpovědí: 6 změna:
Dobry den,
kamaradka z Anglie ma nejspis silny zanet mocoveho mechyre. Ke kteremu doktorovi zajit? K praktickemu? Nebo zaject do vetsi nemocnice?
Dekuji

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

ohneta*
hodnocení

1x

Taky bych nejspíše zašel k obvoďákovi, máti celkem často trpí na močák a nikdy s tím na gyndu nemusela. Prášky (ATB) vždy napsala obvodní. Apropo, proč si tomu obvoďákovi nezavoláte a neporadíte se přímo s ním?

doplněno 19.08.15 11:02:

@uska proč čekat až na večer, to mě přijde celkem nerozumné. Když zajde k doktorovi dopoledne, může začít léčba dříve.

hodnocení

1x

Právě jsem se s tímto potýkala sama. Také jsem si myslela, že je to zánět moč. měchýře. Je to bacil a je třeba jít na urologii a do nemocnice. Se všemi doklady ovšem. Je to hodně bolestivé a musí se jí udělat zkoušky krve a moči. Pak bude užívat antibiotika. Obyčejný gynekolog by ji měl stejně poslat na urologii. Není to jeho obor.

hodnocení

0x
Zdravím.Se zánětem moč.měchýře bude muset pravděpodobně ke gynekologovi.
Ten jí napíše antibiotika.
Někde je píše i ten obvoďák...
Zavolejte,poptejte se...Samozřejmě,že ošetření bude muset zaplatit.
doplněno 19.08.15 08:23: Minulý týden měla zánět moč.měchýře má blízká příbuzná.
Musela s tím na gynekologii.
Jinak bych to tak jistě nepsala...

iv®
hodnocení

0x
Rozhodne do nemocnice, na vratnici Vam reknou kam...ja bych ti videla na nefrologii...gynekologii asi ne, ja tedy nikdy nebyla na gynde kvuli mocaku, vzdy mi prasky napsal obvodni...
doplněno 19.08.15 11:42: Wamp to nebyl utok na Vas...proste jen nevidim duvod proc jit ciste se zanetem mocoveho mechyre na gyndu...spis mela znama problem i nekde jinde...

uska*
hodnocení

0x

Já bych kamarádku nasměrovala večer na pohotovost, je to sice 90,- Kč navíc, ale určitě by jí nasměrovali k správnému lékaři.

odpoved*
hodnocení

0x

Jak zde bylo řečeno, zajděte s ní do nemocnice. Ještě připomínám, nezapomeňte ji vzít veškeré dokumenty o zdravotním pojištění pro cizince. To by v nemocnici měli po Vás chtít. Přinejhorším budete muset zaplatit celé vyšetření cash a následné poplatky vymáhat z pojišťovny dodatečně.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]