Nejste přihlášen/a.
Seděli jsme spolu už od základky a ted i na středni, zname se už 10 let a všechno si říkáme apod... Obou nam je 16.
Jenže v Červnu měl muj bracha narozeniny (20), pozval ji taky, protože ji zná.
Objevil se tam i jeden kluk (20), brachy kamarád.Obě jsme se shodli že je pěknej a takovy ty dalši věci (že je hezky oblečenej atd...) dokonce jsme se obě shodli, že by jsme ho brali.
Po nějaky chvili si s k nám ještě s někym přisedl, bavil jse s nami asi hodinu, ale nejvic se věnoval kamaradce, slyšela jsem jak ji nenapadně řika jak je hezka a lichoti ji.
A když se ji ten kluk zeptal jestli by někam nešla, řekla mu promin, ale nemam to rada, on je nevěřicně koukal a nechapal to.
Pak jen dodala že je stydliva a že nerada někam chodi s někym koho nezna.
Ja jsem s tim klukem zustala v kontaktu, přes internet, ona ne. Psali jsme skoro každy den, šlo to tak měsic a nakonec jsme se dali dohromady. Jednou jsme se drželi za ruce na prochazce a potkali jsme tu kamošku pozdravili ji a ona nic ani nepozdravila.
Pak mi napsala zpravu:nesnašim tě ty co*ro.
Vubec nechapu Co ji to napadlo a Co ted mam dělat.
3x
Dobrý den. Vaše kamarádka se zachovala tak, jak za často zachová spousta nejlepších kamarádek. Nic nového pod sluncem. Myslím si, že si naivně myslela, že ten kluk z oslavy narozenin se o ni bude více snažit, že ji bude více uhánět, že si řekne o její mobilní číslo, FB a tak podobně... pak by mu možná řekla ano, a chodila by s ním. Jenže vy jste byla jaksi rychlejší. Proto jste pro ni co...ura. Vaše kamarádka je nyní zklamaná a pravděpodobně v ní začala hlodat i trošičku závist. Zvykněte si na to, že ženské se takto chovají velmi často... Ne všechny, ale většina jo. Doposud jste totiž kamarádily a nikdo další vám do kamarádství nevstupoval. Až nyní - randíte s klukem.
0x
- možná to bylo i nějak jinak, než říkáte -co my víme - kamarádka má na Vaše jednání asi jiný názor, to už tak mezi holkama bývá - neřešte to.
doplněno 16.08.15 12:18:-prostě to vypadá tak, že jste jí "přebrala" kluka - ať už to bylo, jak chtělo - jak to chcete vyřešit? - přinejmenším to chce čas.
0x
Dobrý den, tak, buď jde o vcelku častý problém na principu: "Já ho sice (zatím) nechci, ale hrozně mně vadí, že ho má jiná." Nebo je problém v tom, že ač je to kamarádka nejlepší a vše si říkáte, tak o tomto "problému" jste se jí nějak včas nezmínila a proto ji to překvapilo.
Chtělo to lepší komunikaci a dohodnout se, která si chlapce ponechá. Zdravím!
doplněno 16.08.15 14:41:lm - ano, ten kluk není věc a rozhodl se pro tu, která mu to poznávání umožnila dříve a ochotněji.
To @ben Tak snad ten kluk není věc ,ale svéprávný člověk .Rozhodl se pro ni ne pro kamarádku,která ho odmítla (respektive odmítla s ním někam jít a poznávat se dál).
K otázce : Jste mladí .Asi nebudete mít obojí kluka i kamarádku...Aspon zatím ne. Je ale naděje že hněv kamarádku časem přejde a skousne to.Může si za to dost sama.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.