Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,
už pár měsíců nepoužívám vůbec žádný krém, můj obličej se sám osobě mastí, ale zároveň i na něterých místech trochu loupe. Nejhorší je mastná T zóna a suché jsou mé tváře. Jsem už pár měsíců bez krému, protože nemůžu najít ten ideální. Koukám po všech mastičkách a všude narážím jen na ty, kde je alkohol. Jenže mně po alkoholu v krému se ještě více začnou dělat pupínky a moji pleť před maštěním taky neubrání tento krém.
Snažím se vyhýbat alkoholu a všech nežádoucích ingrediencí v přípravcích na obličej. Jenže nemůžu najít žádný krém bez alkoholu. Znáte prosím Vás nějaký takový? Víte, kde bych ho mohla sehnat?
Předem děkuji za Vaše odpovědi.
Dobrý den. Na akné je dost dobrý český výrobek Regenerační zinková emulze Miraclean od Ekochem. Používala jsem ji na perorální dermatitidou postiženou tvář... Není to krém v pravém slova smyslu. Je totiž i trošku léčivý. Asi to chce vyzkoušet. Já na tu emulzi ale nedám dopustit. Když se mi objeví na obličeji problém, emulze mi pomůže.
Přiznám se,taky jsem o tom neslyšela,ale možná málo čtu složení výrobků.Zvolila bych hlavně kvalitní čištění pleti,třeba od Dermacolu čistící gel s tea trea,ten je hezky osvěžující a vyrovnaly by se rozdíly v pleti(mastná T zone se suchou)a potom by stačil klidně i bylinkový krém třeba od Weledy(měsíčkový,rakytníkový...)
doplněno 15.08.15 13:29:Avon i Oriflame mají v podstatě stejné výrobky,takže třeba tady je od Avon nejlepsiceny.cz/... ale mají celou řadu Avon naturals,jen si na jejich stránkách vybrat nebo si v okolí najít Avon lady nebo Oriflame lady.Jak zmiňuje rádce pode mnou nějaký krém se zinkem taky stačí,to je právě třeba ten měsíčkový co jsem zmínila od Weledy.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.