Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Krém bez alkoholu

Od: lucka321* odpovědí: 7 změna:

Dobrý den,

už pár měsíců nepoužívám vůbec žádný krém, můj obličej se sám osobě mastí, ale zároveň i na něterých místech trochu loupe. Nejhorší je mastná T zóna a suché jsou mé tváře. Jsem už pár měsíců bez krému, protože nemůžu najít ten ideální. Koukám po všech mastičkách a všude narážím jen na ty, kde je alkohol. Jenže mně po alkoholu v krému se ještě více začnou dělat pupínky a moji pleť před maštěním taky neubrání tento krém.

Snažím se vyhýbat alkoholu a všech nežádoucích ingrediencí v přípravcích na obličej. Jenže nemůžu najít žádný krém bez alkoholu. Znáte prosím Vás nějaký takový? Víte, kde bych ho mohla sehnat?

Předem děkuji za Vaše odpovědi.

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

eulalie*
hodnocení

3x

Dobrý den. Na akné je dost dobrý český výrobek Regenerační zinková emulze Miraclean od Ekochem. Používala jsem ji na perorální dermatitidou postiženou tvář... Není to krém v pravém slova smyslu. Je totiž i trošku léčivý. Asi to chce vyzkoušet. Já na tu emulzi ale nedám dopustit. Když se mi objeví na obličeji problém, emulze mi pomůže.

lucka321*
hodnocení

Děkuji všem za odpověď :) já jsem právě koukala na krémy jen v drogériích, kde jsem našla jen s alkoholem..

hodnocení

0x

Lucko, víte, že tohle slyším poprvé?! Alkohol v krému? V pleťových vodách a čisticích vodách asi ano, ale v pleťovém krému? *sok* Už jste se dívala na miminkovský krémeček? Ten jsem používala, když jsem byla hodně mladá. Teď už pleť potřebuje i výživu.

lucie*
hodnocení

0x

Přiznám se,taky jsem o tom neslyšela,ale možná málo čtu složení výrobků.Zvolila bych hlavně kvalitní čištění pleti,třeba od Dermacolu čistící gel s tea trea,ten je hezky osvěžující a vyrovnaly by se rozdíly v pleti(mastná T zone se suchou)a potom by stačil klidně i bylinkový krém třeba od Weledy(měsíčkový,rakytníkový...)

doplněno 15.08.15 13:29:

Avon i Oriflame mají v podstatě stejné výrobky,takže třeba tady je od Avon nejlepsiceny.cz/... ale mají celou řadu Avon naturals,jen si na jejich stránkách vybrat nebo si v okolí najít Avon lady nebo Oriflame lady.Jak zmiňuje rádce pode mnou nějaký krém se zinkem taky stačí,to je právě třeba ten měsíčkový co jsem zmínila od Weledy.

iv®
hodnocení

0x
Me vyhovuji kremy od oriflame...ty na prirodni bazi. Gelovy krem s ruzi a matou za padesat korun, lehky, ted na leto idealni. Mam stejny problem jako Vy, zkuste se poohlednout po kremech se zinkem. Ten velmi dobre pusobi prave na mastnou plet...
lucka321*
hodnocení

Mohla byste mi prosím poslat odkaz?

iv®
Odkaz Vam neposlu, jsrm na mobilu :) a omlouvam se krem je z avonu, naturals skin care refreshing...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]