Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Brazilsky keratin

Od: galajx odpovědí: 2 změna:
Ahoj. Byl jste nejdo na brazilskem keratinu? Vase zkusenosti? Je dobry?

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

lucie*
hodnocení

0x

Brazilský keratin na vlasy?ano byla jsem.Mám vlasy často krepaté,pořád jsem slyšela jak je mám zničené a už mě to štvalo,protože jsou prostě takové.Musela jsem používat pořád nějaké balzámy a oleje,proto jsem to chtěla zkusit.Stálo mě to cca 2tis.kč trvalo to opravdu dlouho.Do vlasů se zažehloval keratin,potom se myly a zase nějaké sérum kdy se vlasy kartáčem a fénem rovnají ...prostě na fáze,celkem práce snad na tři hodky.Vlasy byla krásně hladké,jemné(na mě až moc jemné,takové dětské:)),ale jinak jako vždy.Nejvíce jsem to poznala na bazenu.Chodila jsem často plavat a po vyfenování byly vlasy vždycky krepaté a rozježené a po keratinu byly krásné.Ta uprava po umytí byla jednodušší.Celkem ten stav vlasů vydržel tak tři měsíce.

hodnocení

0x

Souhlasím s Lucií, byla jsem asi před 3 lety před dovolenou u moře. Bylo to super, nic jsem nemusela s vlasy po umytí dělat. JInak si je musím fénovat a žehlit a na dovolené je to otrava. Aplikace dost dlouho trvá, po ní jsou vlasy takové hodně ulízané, nesmí se tuším 3 dny umývat, nedělá se to ani v horku, protože se hlava nesmí zpotit. Nejlepší je to nechat udělat na podzim nebo na jaře. Já moje vlnité háro shodila, takže ani keratin už nepotřebuju:) Ale pokud máte zájem, jděte do toho, fakt to za to stojí. Jo a platila jsem asi 2 000 Kč - v okresním městě

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]