Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jaké boty k sukním

Od: suknimilovnice odpovědí: 6 změna:
Dobrý den,
nosím sukně a nevím, s jakymi boty je nejlepe zkombinovat. Líbí se mi boty na podpatku, ale zase nechci lodičky, ktere jsou moc elegantní, ale zase nic extravagantního. Je mi 22 a chodím do skoly, tak neco na ten podzim k sukni. Nosim pouzdrove a i rozevlatejsi, ale zase ne az do ackoveho-skaters sukně.
Omlouvám se za hektický popis, sle snad pochopite a poradite. Moc všem děkuji. Byla bych rada za odkazy.

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

kucharinka*
hodnocení

2x

Ahoj, já nosím normálně tenisky - kecky takové ty plátěné k těm upnutým nevypadá to zle. Nebo potom nosím baleríny :D ... a podzimní kozačky ... :) *haha*

suknimilovnice
hodnocení

Ja právě myslela nějaký jako baleriny
, ale na podpadku, protoze mám bezovy kabát. K tomu tenisky nevím nevím. Ale to jsem zapomněla v otázce napsat, vím...
suknimilovnice
hodnocení

A opravdu se hodi dlouhe kozacky na zimu k suknim? Děkuji
kucharinka*
Když zvolis spravnou barvu a vysku kozacek tak ano. ze zkušenosti. - jsou lepsi pod kolena, tedy spíš delší. nez nižší:))
suknimilovnice
hodnocení

Mohla bych poprosit o odkaz jaky napr.myslíš? Abych se ispirovala, jestli by to nebyl problém...
kucharinka*
pres mobil mi nejdou posilat odkazy,jak se dostanu na pc tak poslu

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]