Dobrý den, nosím sukně a nevím, s jakymi boty je nejlepe zkombinovat. Líbí se mi boty na podpatku, ale zase nechci lodičky, ktere jsou moc elegantní, ale zase nic extravagantního. Je mi 22 a chodím do skoly, tak neco na ten podzim k sukni. Nosim pouzdrove a i rozevlatejsi, ale zase ne az do ackoveho-skaters sukně. Omlouvám se za hektický popis, sle snad pochopite a poradite. Moc všem děkuji. Byla bych rada za odkazy.
Ahoj, já nosím normálně tenisky - kecky takové ty plátěné k těm upnutým nevypadá to zle. Nebo potom nosím baleríny :D ... a podzimní kozačky ...
suknimilovnice
Ja právě myslela nějaký jako baleriny , ale na podpadku, protoze mám bezovy kabát. K tomu tenisky nevím nevím. Ale to jsem zapomněla v otázce napsat, vím...
suknimilovnice
A opravdu se hodi dlouhe kozacky na zimu k suknim? Děkuji
kucharinka*
Když zvolis spravnou barvu a vysku kozacek tak ano. ze zkušenosti. - jsou lepsi pod kolena, tedy spíš delší. nez nižší)
suknimilovnice
Mohla bych poprosit o odkaz jaky napr.myslíš? Abych se ispirovala, jestli by to nebyl problém...
kucharinka*
pres mobil mi nejdou posilat odkazy,jak se dostanu na pc tak poslu
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.