Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

 

Recept na zapecene testoviny

Od: bubble* odpovědí: 4 změna:
Dobry den,v jedne restauraci jsem parkrat ochutnala jednu hotovku a dneska bych ji chtela zkusit uvarit doma.Jmenovalo se to nejak jako dabelsky kotlik.Bohuzel nikde na internetu jsem nenasla ani zadny podobny recept.Ma v tom byt maso,klobasa nebo parek,zelenina,syr testoviny.Bojim se abych neco nezkonila.Nemate neco podobneho ve svem kucharskem repertoaru?Diky.

 

 

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

 

 

ben®
hodnocení

0x
avatar ben

Dobrý den, Váš požadavek mně přijde trochu zmatečný. Pod pojmem "ďábelský kotlík" si vybavuji takové vylepšené lečo a hlavně to tak příšerně pálí, že ani nepoznáte další chuť. Pod pojmem "zapečené těstoviny" si vybavím uvařené těstoviny v pekáčku, v nich kousky opečeného masa (nebo salám či klobása), hodně kečupu, koření dle chuti (nepálivé) a nahoře posypané nastrouhaným sýrem - a zapečené v troubě. S kyselou okurkou to nemá chybu. Zdravím!

P.S. A ještě olej, aby to bylo chutnější a sůl.

doplněno 11.08.15 06:57:

jethro - asi je to o názoru. Vajíčko je nepovinné, sýr udělá kůrčičku a kečup se tam musí zamíchat, aby se dostal všude a "prochutil" to .

Zalil bych to vajíčkem, sýr je nepovinný a kečup až na hotové :)

 

hodnocení

0x
avatar babkazov

Není potřeba se bát. Vůbec. Když uvaříte těstoviny, budete moci k nim přidávat cokoliv a ihned ochutnávat a vylepšovat. Jen maso, ať už kousky nebo mleté, musíte nejprve připravit, usmažit, uvařit nebo podusit doměkka. Když to všechno, co budete mít na pekáčku zalijete vejcem rozšlehaným v několika lžících mléka a pak všecko zasypete strouhaným sýrem, šoupnete na 30-40 minut do trouby na 180º, bude to bezva. *hej*Nevařte však moc těstovin. Tím vším, co budete přidávat, nabude a pak byste to jedli týden.

 

mp*
hodnocení

0x

To je právě to kouzlo vaření. Něco Vám někde chutná, ale napodobit to doma stejně nejde. Recepty na internetu jsou dle mé zkušenosti z větší části dost hrůzné. Nejlepší je koupit si pár dobrých kuchařek (doporučuji ty od Romana Vaňka), a máte na pár let vystaráno. Pokud máte odvahu, tak experimentujte ve Vaší kuchyni (vyhodit se to dá vždycky). Recepty jsou stejně spíše takový návod a doporučení. Bez použití vlastní hlavy a umu to stejně nevyrobíte.

 

 


 

 

 

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]