Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Melír na vlasy - The Natural (natural)

Od: tosh* odpovědí: 2 změna:

Dobrý den,

chtěla bych si odbarvit celou hlavu a koupila jsem si 3 melíry 20 g... tak já jen jestly mi to odbarví tu hlavu na bílo nebo kolik si jich mam koupit (mam tmavě hnědou barvu)

,děkuju

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Ano,odbarví ti to vlasy asi tak,že je budeš mít totálně zničené a navíc,evidentně oranžové !

Proboha živého,běž prosím tě ke kadeřnici,jinak to dopadne totálně katastrofálně *zed*

lucie*
hodnocení

0x
Hlavni je kolikatku peroxid pouzijes.na tmave vlasy je nejlepsi rovnou 12%peroxid ale treba s 6%docilis pekne zlute barvy:)musi se porad konrolovat,at se vlasy nespali!pokud jsou vlasy prirodni a nikdy na nich nebyla barva tak se bily odstin povede uz po chvilce jinak doporucuji odbarvovat jen po jemnych pramenech(melirovat)a postupne se dopracovat k blond.barvene vlasy budou u hlavy bile potom treba nazrzle...proto radeji po pramenech(jemny melir)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]