Nejste přihlášen/a.
bečka-cečka?to je ti málo?Klukům na tom záleží,ale jen některým.Třeba toho mého to děsí,hledal spíše sportovní typ a našel měBratr má ženu s áčky a jsou spolu štastni 25let,protože ona je štíhlá,upravená...prostě každý se otočí.Takže o prsou to není a pokud máš kolem sebe kamarády co čumí jen na prsa,tak změň kamarády,protože nebudou moc inteligentní
ještě přidám...moje kamarádka má veliká prsa a já jsem tak menší béčko.Neměla jsem mindrák,ale ona se kamarádila s takovýma lidma,že naše přátelství skončilo.To že jí říkali kozovka atd.a neustálé narážky a osahávání,to jí vůbec nevadilo a jak porodila své první dítě,tak jí jeden poslal sms s gratulací a že by ho zajímalo,jak teď musí mít ty kozy veliké.Povídala mi to naprosto v klidu a přišlo jí to milé a srandovní.To mi teda né a takové lidi kolem sebe nechci(s takovým malýmIQ)takže naše přátelství pomalu skončilo,protože každá máme jinou představu o tom co je milé a srandovní.
Dobrý den. Velká prsa bych nechtěla ani náhodou. Jsem zvyklá chodit naostro bez podprsenky a to bych si s ňadry jak balony nemohla vůbec dovolit, protože by mě visela někdy u pupku... Ale chápu, že to ve svém věku řešíte a trápí vás to. Myslím si, že vidíte problém tam, kde vůbec není. Možná, že kdybyste šla sama bez kamarádky, tak byste viděla, že i vy kluky a muže zaujmete. Přestaňte se srovnávat a trošku si více věřte.
Chlapům na tom zas tak moc nezáleží, přeci se nebudeme ženit s podprsenkou Navíc hlavní evoluční výhoda žen je o několik málo decimetrů níž...
A k tomu vybavení obecně - záleží na tobě, jestli chceš přitáhnout pozornost haldy chlapů s odkrveným mozkem, tak bež ven bez podprsenky a v tenkém tričku. Zaručuju ti, že kozatá slečna vedle tebe bude zcela neviditelná.
Nicméně podle mně to máš jako s barákem na prodej - nepotřebuješ tuny zájemců, stačí jeden solventní kupec.
Milionkrát opaskované.Jeden rád holky a jiný zase vdolky.jedna ma PVC druhá zase lentilky pod kobercem a jsou.I když někteří z nás preferují větší poprsí,tak ale i přesto většina bude preferovat ženu,která to má v hlavě pěkně srovnaný!Ale okud myslíš že úspěch je jen ve velkých "kozách" počkej do 18 a pak si je nech vycpat silikonem !
Následující je názor od muže, tedy toho nejpovolanějšího. Přiznávám, že velká prsa mě na ulici vždy zaujmou. Ale ze zkušenosti vím, že kdykoliv se sundá velká podprda, následuje šok. Něco svěšeného, strašného, něco jako Afričanky z buše. Tak děkuj bohu (rodičům, osudu), že máš to, co máš!
Vidíš,sama sis odpověděla.Ty je máš pevné a kamarádka ne.No a o tom to je.Představ si,až budeš mít dítě.Tvá prsa jistě budou stále pěkná,kamarádky evidentně asi ne.Buď šťastná za ty,které máš.Někteří pánové tady již odpověděli...V podprsence jsou veliká prsa sice "cool," ale když jí sundají,tak je mají až pomalu na pupík
Eulálie,jsme na tom stejně...Obzvláště přes léto...Podprsenky prostě nenosím,chci pohodlíčko
Jste asi mladunka, protoze kdyby jste byla starsi, tak to co povazujete za nevyhodu by jste povazovala za vyhodu..K cemu balony jak vozy, ale pevne jak pisete je mnohem lepsi.. Ja kdyz jsem svyho chlapa, budouciho tatu svych 2 deti poznala, tak jsem byla hodne hubena, alias 164cm, 50kg., prsa jsem mela kulata, mensi, tak B, ale pevna jako cele telo. Manzel byl 186cm.,90kg, pro me chlap jako hora a byl ze me odvarenej i s mymi B kosicky.-) Dnes po 2 detech, po kojeni atp. mi prsa zustala vetsi, ale uz ani nemam tech 50kg., ale skoro o 15 kg vic.-)a manzel taky uz nema 90. ale 100kg... Opravdu neni dulezity, ze vase kamoska ma kozy jak vozy, ale i memu chlapovi ted prijde stokrat lepsi B, C jak pisete, nez kozy jak vozy..Muj vzdycky rika, ze velikost F znaci Fuj..-) Vtipalek jeden, ale mluvi to za vse..-)
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.