Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Analgosedace-extrakce osmiček ( Kyjov-Hodonin

Od: andrejqa odpovědí: 4 změna:
Dobrý den,
Potřebovala bych poradit, mám jít trhat osmičky a mám panickou hrůzu - prostě to nezvládnu v lokále. Prosím nneznáte někoho , kdo tohle provádí v analgosedaci? Nejlépe lokalita Kyjov nebo Hodonín ...
Děkuji za rady ...

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

lidus*
hodnocení

1x

Proč je chcete trhat? Osmičky mám 3, 4 nevylezla a mám je už mnoho let, jednu zaplombovanou. I můj zubař navrhoval trhat ale nedala jsem je. Moje maminka má 75 let a osmičky má celý život.

bruno*
hodnocení

0x

Myslím. že na algosedaci máte právo u každého zubaře, jen to bude víc stát a neodpochodujete z křesla rovnou domů.

72mona3*
hodnocení

0x

Zkuste se poptat přímo svého zubaře. On by měl mít po ruce kontakt na takové pracoviště. Jinak - domů odpochodujete po svých, ale pouze pod dohledem jiné osoby. Ceny jsou různé, podle typu analgosedace. Zhruba kolem 2000,- Mona

hodnocení

0x

3 osmičky odešly díky Panu doktoru Horákovi (Kyjov) - je to pán v letech, ale profík a vyhlášený zubař. Bohužel, objednání u něj je trochu složitější... Když tam přijdu, rovnou se objednávám na další "sezení", protože to je 6-8 měsíců dopředu obsazeno...

Trhal mi to jen s lokálním umrtvením, ale jak já, tak celá moje rodině (rozuměj rodiče, sourozenci) jsou s ním naprosto spokojení. A pokud se něco trhat nemusí, nechá to tam - jednu osmičku mi nechal... a vytrhnout ji ani nechce. Asi ví proč.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]