Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,
Uvažuji o koupi vakuových nádob na konzervaci potravin, dají se použít i na hotová jídla, nebo pouze na ovoce zeleninu těstoviny? Zajímá mě značka VacuVin.
doplněno 04.01.15 12:16:Má někdo případně zkušenosti s jinými značkami?
přidám se se svou otázkou, která je ve skrze stejná. Chtěl bych koupit nějaké vakuovací dózy a pumpu. Našel jsem pár značek, ale netuším jestli ta pumpa něco vydrží nebo ne. Dózy snad ano.
Máte někdo zkušenost s nějakou značkou?
Ahoj Claymane. S nějakým tipem ti asi neporadím, ale něco napíšu. Před lety, si manželka koupila od WS Hodonín nějakou pánev a taky, malou napařovací žehličku. Na tom základě jsme byli pozváni na oběd s přednáškou. Byla docela slušně provedená a pro mnohé asi i zajímavá. Mladý chlapec v obleku tam madšeně vysvětloval skvělé využití vakuovacích pump a různých pixel. Jak se hrozně ušetří, když se koupí větší množství různých potravin a ty se uskladní v lednici, po předchozím vysátí vzduchu. Někteří staříci si i něco málo koupili, ale mohlo to být i lepší. No, nebylo. Ten chlapec si neměl zvát nás. Tedy mou ženu. A to ještě prodělal na pohoštění. Moje paní mu začala vysvětlovat, že proč by si měla v dnešní době kupovat kila salámu, sýrů a dalších poživatin, když si může koupit při cestě domů z práce v krámě, jakékoliv množství rozličných potravin? Na to neměl chudák moc připravených odpovědí. A to ty věci, ještě byly klasicky předražené. A to si nás chtěli později zase pozvávat na podobná sezení. Po rozvodu jsem je přehrál na bývalku a tak mi to skončilo. Při návštěvě u jejích rodičů, se panímáma pochlubila podobnou věcí a za pár korun. Tak co, půjdeš do toho? Něco si pořídíš?
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.