Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak na oteklé oči?

Od: majcinka* odpovědí: 7 změna:

Dobrý den,mám problém se kterým si nevím rady už hodně dlouho. Jsem citlivější povahy a třebai při jakékoliv i drobnější hádce s partnerem se hned rozbrečím.Nebo u filmu a pohádky. A nemůžu to zastavit,Takže jsem brzy oteklá a oči mám červené.Mám vyzkoušenou kosmetiku,chladivé obklady i oční kapky a mast z lékárny.Vím,že hlavně by pomohlo přestat bulet,ale to taky nevím jak na to,když to někdy všechno moc bolí.Nevíte někdo prosím jak na oteklé oči po pláči? Děkuji M.

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

lidka*
hodnocení

2x

Majcinko, pokud nepomáhají studené obklady, tak jsem ještě našla dvě rady, jak na oteklá a zarudlá víčka. Nemám vyzkoušené, tak prosím opatrně:

Dvě čajové lžičky vložte na chvilku do mrazáku a pak je na 5 minut přiložte na víčka.

Druhá varianta: vatové tampony namočte do studeného mléka nebo smetany, lehce je vymačkejte a přiložte je na oči. Oba druhy obkladu se postarají o to, že otoky a zarudnutí zmizí a váš pohled bude, dokonce i po hodně krátké noci, krásně bdělý!

Jednu radu zaručenou - v Novém roce méně plakat! *mala*

majcinka*
hodnocení

Lidko,děkuji moc za radu! Jelikož jsem první variantu již jednou zkoušela ,přistoupila jsem k druhému nápadu a můžu s potěšením oznámit "Funguje To". Ještě jednou díky a pro příště se budu raději snažit nepoužívat nic.Díky moc M.

lidka*

Tak to mě moc potěšilo Majcinko! *vtip*

martini*
hodnocení

2x

Také jsem někde četla, že mají pomáhat vylouhované a vychladlé čajové pytlíky, nebo plátky jablka, ale vyzkoušené to nemám

majcinka*
hodnocení

Mám vyzkoušené i čajové pytlíky z černého čaje.Má to také něco do sebe,ale trvá to trochu déle.Díky M.

bellis*
hodnocení

2x

Hezký den, napřed bych řešila citlivou povahu - nejlépe zabírají homeopatika (Pulsatilla, Silicea nebo Thuya...30CH), to je ale dobré se poradit s lékařem homeopatem nebo v lékárně, která se zajímá o homeopatii, protože těch léků je více a není jeden pro všechny lidi. Ale ta Pulsatilla je tak všeobecně na plačtivost a citlivost a pro ženy. A pak je skvělá Oligotyčinka na oči od Vichy, stojí kolem 400,-. Dá se aplikovat kdykoliv během dne na váčky a otoky pod očima, ale i na víčka. Chladí, zklidňuje, rozjasňuje a hydratuje, mám ji i v autě, když delší dobu řídím, tak pak nemám tak unavené oči. Kdyby ty otoky přetrvávaly nebo se zvětšovaly např. při námaze, tak pak můžou být oslabené ledviny-takže víc pít vodu, jíst nepřesolená jídla, udělat si relaxační koupel, pít čaje se zázvorem...Ale toho homeopata doporučuji nejvíc nebo si promluvit s někým dobrým, kdo dělá reiki, reflexní terapii, lymfatické masáže...*slunce*

majcinka*
hodnocení

Dobrý den! Myslím,že jste mě hned na začátku prokoukla a zároveň i podala další informaci co se týká mojí povahy.Mám v plánu se určitě dohodnout s někým,kdo by mi trochu poradil ohledně mého sebevědomí a sama sebe.Jelikož se trápím hodně dlouho a vím ,že se někdy tak strašně moc a hlavně i třeba zbytečně,že je asi třeba něčí pomoc. Určitě někoho vyhledám ,ale homeopatika vyzkouším také! Věřím i tomu,že možná nebudu ani potřebavat rady ,co s oteklýma očima.Ještě jednou díky moc M.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]