Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Oddaleni menstruace

Od: andea odpovědí: 6 změna:
Dobry den,pristi tyden odjizdim na dovolenou ale zrovna na ten tyden bych mela mit menstruaci,chtela bych se zeptat zda je mozne ji oddalit antikoncepci Luisea

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x
Antikoncepcí nevím,ale zaručeně pomáhá konzumace citrónů a vitamínu C coby doplněk stravy.
kucharinka*

ještě prý odvar z nějké byliny ale nevím, jak se jmenuje :// slyšela jsem, že je jedovatá, ale když se uvaří a správně upraví, oddálí vám menstruaci ... ale nevím jak se jmenuje ://

mirex*
hodnocení

0x

Norethisteron, lékař napíše.

jojozkaa*
hodnocení

0x

Zaručeně Norethisteron, měla jsem též.

Ale POZOR je to na lékařský předpis

pb®
hodnocení

0x

Přečtěte si příbalový leták, od toho tam je. Nebo ho máme hledat a číst za Vás my? Musíte vědět sama, jakou antikoncepci berete, jesti jednofázovou, nebo třífázovou, jestli balení obsahuje i placebo tabletky nebo jen tabletky s účinnou látkou. Gynekolog by si asi ťukal na hlavu, kdyby některá na HA si šla pro oddálení pro Norothisteron, když stačí jen a pouze neudělat pauzu a pokračovat v braní tablet.

hodnocení

0x

Norethisteron. Jak tady ostatně doporučují kolegyňky, ale píšu proto, že já ho jednou, kdysi, použila na vodě. Kdo někdy jel na týden na vodu, jistě chápe, že menstruace není v takové situaci zrovna žádoucí, takže jsem si sehnala tento lék a požila jsem. V životě mi nebylo tak blbě, jako tenkrát. Takže opravdu doporučuji konzultaci s lékařem a maximální opatrnost.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]