Nejste přihlášen/a.
Přečtěte si příbalový leták, od toho tam je. Nebo ho máme hledat a číst za Vás my? Musíte vědět sama, jakou antikoncepci berete, jesti jednofázovou, nebo třífázovou, jestli balení obsahuje i placebo tabletky nebo jen tabletky s účinnou látkou. Gynekolog by si asi ťukal na hlavu, kdyby některá na HA si šla pro oddálení pro Norothisteron, když stačí jen a pouze neudělat pauzu a pokračovat v braní tablet.
Norethisteron. Jak tady ostatně doporučují kolegyňky, ale píšu proto, že já ho jednou, kdysi, použila na vodě. Kdo někdy jel na týden na vodu, jistě chápe, že menstruace není v takové situaci zrovna žádoucí, takže jsem si sehnala tento lék a požila jsem. V životě mi nebylo tak blbě, jako tenkrát. Takže opravdu doporučuji konzultaci s lékařem a maximální opatrnost.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.