Nejste přihlášen/a.
Začala jsem jíst 5x denně lehčí, zdravější jídla. Teď mám ale ještě k práci vedlejšák, občasnou noční. Funguju tak, že například jsem celou neděli přes den vzhůru (max si dám hodinku po obědě), v noci z neděle na pondělí jdu do práce, přijdu v 7 ráno, spím chviličku, třeba do půl 9 a pak normálně celé pondělí funguji. Zajímalo by mě tedy, jak jíst během té noční směny? Děkuji
Na noční piju čajíčky a k ránu si dám pomeranč nebo banán.. Doma pořádnou snídani a spím až do oběda.
Noční směny jsem měl párkrát. Nikdy je moje zažívání ani biorytmus nemělo rádo. Buď jsem se přežíral a cpal skoro celou směnu a nebo naopak v kantýně před půlnocí taková večeře pak teda až do rána nic, ráno taky nic pak spánek a když jsem se probudil tak jsem sežral co jsem našel a pak zase na noční.
Kdepak noční je zlo
Když máš noční, tak bys měla sníst jedno nebo dvě jídla, jak přijdeš domů, tak už nic a jdeš normálně spát. Určitě nejsou vhodné v noci hladovky nebo něco dietního jako zeleninový salát, máš přece posunutý režim. Další informace najdeš zde na stránce nebo na nějakých dalších. Jinak s tím spánkem by se asi mělo něco dělat, to je na zkolabování.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.