Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak jíst když jdu na noční

Od: calima odpovědí: 6 změna:

Začala jsem jíst 5x denně lehčí, zdravější jídla. Teď mám ale ještě k práci vedlejšák, občasnou noční. Funguju tak, že například jsem celou neděli přes den vzhůru (max si dám hodinku po obědě), v noci z neděle na pondělí jdu do práce, přijdu v 7 ráno, spím chviličku, třeba do půl 9 a pak normálně celé pondělí funguji. Zajímalo by mě tedy, jak jíst během té noční směny? Děkuji

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x
Vy jste hodně pracovně vytížená,k tomu málo spíte...Nechci Vás strašit,ale tohle nevede k dobrému zdraví...
Já vím,na to jste se neptala,ale souvisí to se zdravím.K tonu patří zcela evidentně i dobrá,zdravá strava.
Vaše zatěžované tělo potřebuje mnoho energie,tudíž v noci v práci s klidem jezte.
Ať už sacharidy,tak bílkoviny a ovoce i zeleninu.
Dejte si také oříšky,mandle,rozinky,kvalitní hořkou čokoládu...
A hodně pijte,čistou vodu a bylinkové čajíčky.
Doplňte o vitamín c,b a hořčík.

junkers*
hodnocení

0x

Na noční piju čajíčky a k ránu si dám pomeranč nebo banán.. Doma pořádnou snídani a spím až do oběda.

Já jím jen tak do devíti, pak už jen tekutiny. Ale hodně záleží na tom jak velký energetický výdej pro tebe ta noční představuje. Já mám sedavé zaměstnání takže mě to později v noci jíst nenutí. Jestli celou noc dřeš jak Bulhar, musí tomu odpovídat i příjem energie.

vklus
hodnocení

0x

Noční směny jsem měl párkrát. Nikdy je moje zažívání ani biorytmus nemělo rádo. Buď jsem se přežíral a cpal skoro celou směnu a nebo naopak v kantýně před půlnocí taková večeře pak teda až do rána nic, ráno taky nic pak spánek a když jsem se probudil tak jsem sežral co jsem našel a pak zase na noční.

Kdepak noční je zlo

zwiki*
hodnocení

0x

Na noční kolem 21h svačinka a o půlnoci hlavní jídlo.Jako ve dne.

nadab
hodnocení

0x

Když máš noční, tak bys měla sníst jedno nebo dvě jídla, jak přijdeš domů, tak už nic a jdeš normálně spát. Určitě nejsou vhodné v noci hladovky nebo něco dietního jako zeleninový salát, máš přece posunutý režim. Další informace najdeš zde na stránce nebo na nějakých dalších. Jinak s tím spánkem by se asi mělo něco dělat, to je na zkolabování.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]