Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,
chtěla bych se zeptat jak vlastně takové propíchnutí probíhá a zda to bolí? Různě po internetu jsem četla, že to většinou píchají jehlou a nenastřelují, tak mám obavy, aby takové to samotné píchaní ucha netrvalo dlouho (jehlám moc nefandím ) Dále jsem také četla, že to může docela i krvácet a pak se špatně hojit, tak právě kvůli těmto negativům, jsem v rozpacích, ale možná se jen zbytečně strachuji. Jaká je tedy vlastně pravda?
Předem děkuji za vaše odpovědi.
Ahoj - v první řadě - mě se to opravdu líbí, v druhé, opravdu to bolí, jak samotné píchnutí, tak dlouhé hojení a ještě to pak umí i ošklivě hnisat - jak z mé tak ze zkušennosti kamarádek, všem nám to píchali "nastřelovačkou"ne jehlou.. dlouho to opravdu krvácelo...
Tak to chce zvážit výhody a nevýhody.. Co zkusit záušnice, které se jen "navlíknou"..
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.