Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Co dělat pokud oblečení pouští barvu na tělo?

Od: coccinelle* odpovědí: 4 změna:

Dostala jsem velmi hezké, flanelové červené kalhoty na doma. Bohužel však pouštějí barvu, ale ne jen při praní, vzala jsme si je na bílé spodní prádlo a obarvilo se mi na "růžovo" už jen pouhým nošením...stejně jako spodní lem bílého trička, který se otíral o pas kalhot... Nemáte nějaké tipi jak docílit toho, aby barva přestala pouštět? Zkusila jsme octovou vodu, ale výsledek žádný... Díky Coccinelle

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

simasonka*
hodnocení

2x

uz jsem taky tento problem resila a nezbylo mi nic jineho nez vyckat nez se ,,operou".Cim vickrat budou prane, tak prestanou barvit, ale taky jejich barva znacne vybledne.Pokud to jde, tak bych je taky reklamovala.Nebo se s ti smirte noste jen tmave pradlo a casem to bude ok.

novakvit*
hodnocení

0x

Pokud oblečení z nějakého důvodu pouští barvu, můžete zkusit ho na cca hodinu namočit do (koncentrovaného) octa. Nečekejte ale zázraky, při praní budou poštět pořád, a nějakou dobu bude oblečení cítit tímto aromatickým roztokem. Tato technologie se používá často po ručním barvení oblečení...

hodnocení

0x

Svědčí to o velmi nekvalitním výrobku - je-li k němu doklad, a stojí-li to za to, určitě reklamovat s poukazem na způsobenou škodu.

hodnocení

0x

lepici paska :) na prislusna mista? Lepici paska s mikrotenovou zasterkou , co se pouziva na zdi? Pri malovani interieru.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]