Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Je to dobrý cvičební plán?

Od: lucicek odpovědí: 2 změna:
Dobrý den, začala jsem pravidelně a zdravě jíst + k tomu cvičím. Každý pátek pilates, každé uterý jezdím na kole cca 30 min 5 min. dělám ruzné cviky (dřepy,kliky...) nebo chodím na delší procházku a v neděli mám volejbal cca 1 hod a 30 min. Je mi 16 let, měřím 166 cm a vážím cca 60 kg. Nechci nějak hodně zhubnou (chci mít tak 55 kilo) , spíš si chci zpevnit a vytvarovat tělo (hlavně prsa a zadek). Stím hubnutím moc nepospíchám radči budu hubnout pomalu než z jojo efektem. Budu ráda za rady a typi. Předem děkuji. :)

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

zelenydabel*
hodnocení

3x

Zase moc nehubni. Tělo potřebuje materiál na stavbu a zpevnění. Zvláště ještě v tvém věku. Zdravý jídelniček je fajn ale určitě nedrž diety. Při cvičení totiž tvé tělo začne spalovat tuk a přebytečná kila. Pokud mu ale nasadíš dietu, jen si uškodíš. Co se týče těch 5 minut tak ty na den stačí. Otázkou ale je, jak samotné cviky provádíš, na tom dost záleží. A poslední věc, je dobré se věnovat celému tělu ale zase nic nepřehánět. Ještě k těm pěti minutám, udělej si nějaký plán cvičení. 5 minut pojedeš takovou sériii cviků dáš si minutu pauzu a dalších 5 minut pojedeš další sérii. Nezapomeň ale dát svému tělu i oddych. Aby si odpočinulo a zregenerovalo.

Moje cvičení vypadá tak, že na každý druhý den mám nastavenou sérii o několika cvicích: přítahy, kliky, dřepy, předkopy, švihadlo, sedy lehy, výdrž ve vzporu na loktech...a spousty dalších cviků. Na daný den si ale beru jen několik cviků. Jeden den mám více, jiný den mám méně. Záleži o zátěži. Taky chodím plavat.
Stravuji se úplně normálně. S tím ale že jsem si koupil odšťavňovač a dělám šťávy z ovoce a zeleniny. Na regeneraci svalové hmoty a těla používám masti, které se mi osvědčily.

Procházka musí být svižná rozproudí se krev a celkově metabolismus.

ona.idnes.cz/...

ona.idnes.cz/...

mp*
hodnocení

0x

Co to znamená?

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]