Dobrý den, mám strach jestli nejsem těhotná.S přítelem jsme se mazlili došlo k vyprstění...ale jsem stale panna a sex jsem nikdy neměla ale měsíc po tom co jsme se mazlili jsem nedostala menstruaci proč jsem ji tedy nedostala?
Tady někdo chyběl ve škole na hodinách sexualni vychovy Na to abys otěhotněla by tvuj přítel musel použít ůplně jinej orgán Přítelovi prsty ti možná dělali dobře ale abys s toho otěhotněla to by přítel musel bejt Coprfild
Za mlada je asi ten cyklus nepravidelný, spíše přemýšlím o tom, který výraz byl tenkrát adekvátní tomu výrazu vyprstění. Taky jsme to dělali, ale stále nemohu najít ten výraz. Možná - udělání rukou?
Nedostala jsi ji,protože je ti zřejmě hodně málo let a tvůj cyklus je stále nepravidelný. Těhotná bys mohla být,kdybys měla s tvým přítelem klasický styk,soulož.On by tě oplodnil svým spermatem.Což si takhle zopakovat sexuologii...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.