Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Nemůžu být těhotná

Od: klarakubkova odpovědí: 3 změna:
Dobrý den, mám strach jestli nejsem těhotná.S přítelem jsme se mazlili došlo k vyprstění...ale jsem stale panna a sex jsem nikdy neměla ale měsíc po tom co jsme se mazlili jsem nedostala menstruaci proč jsem ji tedy nedostala?

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x
Tady někdo chyběl ve škole na hodinách sexualni vychovy
Na to abys otěhotněla by tvuj přítel musel použít ůplně jinej orgán
Přítelovi prsty ti možná dělali dobře ale abys s toho otěhotněla to by přítel musel bejt Coprfild

mp*
hodnocení

0x

Za mlada je asi ten cyklus nepravidelný, spíše přemýšlím o tom, který výraz byl tenkrát adekvátní tomu výrazu vyprstění. Taky jsme to dělali, ale stále nemohu najít ten výraz. Možná - udělání rukou?

hodnocení

0x
Nedostala jsi ji,protože je ti zřejmě hodně málo let a tvůj cyklus je stále nepravidelný.
Těhotná bys mohla být,kdybys měla s tvým přítelem klasický styk,soulož.On by tě oplodnil svým spermatem.Což si takhle zopakovat sexuologii...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]