Nejste přihlášen/a.
Zdravim
kde mohu zakoupit ropu z Hodonina pro lecbu Lupenky.Dekuji
Dobrý den, to si ještě počkáte, ale prý to bude ještě letos. Ptejte se v lékárně. Zdravím!
doplněno 28.07.15 16:11:Pokud má třeba někdo problém kliknout si na odkaz, tak zde je citace přímo k dotazu: "Podle našich velmi optimistických předpovědí by měl být k dispozici tento přípravek již na přelomu pololetí, tedy v létě 2015,"JInak se dá již nyní sehnat v tom muzeu v Hodoníně.
Článek posílám Vám,abyste byla v obraze.Jinak to vím...Zajímám se poměrně dost o čínskou medicínu a léčitelství jako takové.
Ahoj. Včera mi říkala dcerka, která dělá v lékárně, že tohle shánějí pro nějakou doktorku. Zatím marně. Jen info.
Jinak, co asi těží firma MND? Dokonce je na to v telce reklama. Napovím, je u toho i zemní plyn.
doplněno 03.09.15 23:52:Ahoj. Všimli jste si? Moravské Naftové Doly. Od kdy se těží nafta? Asi se chtěli vyhnout zkratce MRD.
1. Pán se ptá jestli a kde se dá koupit tak prosím nespamuj te s dalšíma radama co by měl udělat atd.
2. Ropa u nás je a těží se. Hojně je využívána pro lékařské účely.
3. Proč na to píší je, že mě to samotného zajímá kdy bude k dostaní atd. já jsem se dočetl, že by chtěli po prázdninách, ale bližší info by se hodilo.
Štírečku Naprostý souhlas !
Oni nechápou,že nějaký výtažek z ropy je uzdraví?...Další,kvalitní tah na s odpuštěním hloupé a důvěřivé lidi ! Farmacie je super byznys...
Tak mi porate jak mam vyloucit ty jedy ze stravy a vubec jak se ty jedy tedy muzou prodavat jako potraviny,kdyz me zabiji.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.