Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Ropa z Hodonína

Od: fbiswaz odpovědí: 12 změna:

Zdravim

kde mohu zakoupit ropu z Hodonina pro lecbu Lupenky.Dekuji

12 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

ben®
hodnocení

1x

Dobrý den, to si ještě počkáte, ale prý to bude ještě letos. Ptejte se v lékárně. Zdravím!

rozhlas.cz/...

doplněno 28.07.15 16:11:

Pokud má třeba někdo problém kliknout si na odkaz, tak zde je citace přímo k dotazu: "Podle našich velmi optimistických předpovědí by měl být k dispozici tento přípravek již na přelomu pololetí, tedy v létě 2015,"JInak se dá již nyní sehnat v tom muzeu v Hodoníně.

hodnocení

1x
Lupénka vzniká,když je organismus překyselený a znčištěný toxiny.
Pouze namátkou,potřebujete cvičit jógu,strečink,pít dostatek čisté vody a jíst max.zeleniny a ovoce.
doplněno 26.07.15 17:53: m.uspesna-lecba.cz/...
doplněno 26.07.15 18:28:

Článek posílám Vám,abyste byla v obraze.Jinak to vím...Zajímám se poměrně dost o čínskou medicínu a léčitelství jako takové.

stirecek*
hodnocení

1x
Pro ostatní-ropa se u nás netěží, ani v Gbelech. Vrty jsou zavřené. Jsou jen staré zásoby. Klinické studie jsou spíš na několik let, než týdnů. Pokud jim to někdo povolí dřív, tak ne jako lék, ale doplněk...

humbucker*
hodnocení

1x

Ahoj. Včera mi říkala dcerka, která dělá v lékárně, že tohle shánějí pro nějakou doktorku. Zatím marně. Jen info.

Jinak, co asi těží firma MND? Dokonce je na to v telce reklama. Napovím, je u toho i zemní plyn.

doplněno 03.09.15 23:52:

Ahoj. Všimli jste si? Moravské Naftové Doly. Od kdy se těží nafta? Asi se chtěli vyhnout zkratce MRD.

stirecek*
hodnocení

0x

U nás ropa není...

petrfi

1. Pán se ptá jestli a kde se dá koupit tak prosím nespamuj te s dalšíma radama co by měl udělat atd.

2. Ropa u nás je a těží se. Hojně je využívána pro lékařské účely.

3. Proč na to píší je, že mě to samotného zajímá kdy bude k dostaní atd. já jsem se dočetl, že by chtěli po prázdninách, ale bližší info by se hodilo.

stirecek*

Není lepší vyloučit ze stravy jedy? Proč se cpát jedy a pak dalšími jedy se jakože léčit?

Štírečku *palec* Naprostý souhlas !

Oni nechápou,že nějaký výtažek z ropy je uzdraví?...Další,kvalitní tah na s odpuštěním hloupé a důvěřivé lidi ! Farmacie je super byznys...

stirecek*
Tak tak, ve farmaceutickem průmyslu se točí biliony dolarů. potravinářský průmysl by si s nema mohl podat ruku, protože ty pacienty přímo vyrábí.
fbiswaz
hodnocení

Tak mi porate jak mam vyloucit ty jedy ze stravy a vubec jak se ty jedy tedy muzou prodavat jako potraviny,kdyz me zabiji.

stirecek*

Jednoduše řečeno nejíst polotovary a bílé jedy (cukr, mouka, sůl, mléko a výrobky z nich).

Wamp už poslala jeden odkaz, tak ještě jeden, třeba

zdravi-az.cz/...

mate59
hodnocení

0x

Lahvička s ropou se dala koupit v Hod. v muzeu nafty a geologie jak suvenír.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]