Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Co z višněmi z griotky

Od: ginina odpovědí: 8 změna:

Letos poprvě jsem se dala do domácí griotky,měla jsem rychlý recept,ale není tam,co z višněmi,které po tomto domácím moku zůstaly.

Máte někdo zkušenosti,jak je využít,zdá se kruté,vyhodit je nacucané alkoholem,akorát,že mají pecky.

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

ben®
hodnocení

1x

Dobrý den, zkuste je obalit sladkou čokoládovou polevou - špatné to nebude. Zdravím!

doplněno 26.07.15 16:06:

Pokud uskladnit, tak snad raději jako kompot. Když nemá nikdo zájem o višně v čokoládě kvůli horku, tak je přidávejte na domácí zmrzlinu.

ginina
hodnocení

Tedˇv tom horku to nemá zájem nikdo jíst,ale co tak z toho marmeládu pro chlapy na zimu ...? nebo nějak uskladnit v nějaké podobě,ale nic mi nenapadá.

Marmeládu považuji za zajímavý nápad. Jinak višně zbylé po zcezení griotky se dají používat na dorty, pudinky a podobně. Neměly by se zkazit a měly by vydržet v dobře uzavřené láhvi i delší dobu.

Dejte je do šroubovací zavařovací lahve a do lednice. Nemělo by se jim nic stát, alkohol je zakonzervuje a můžete mlsat až bude chuť. Zahřátím (výroba marmelády) vypaříte alkohol.

hodnocení

0x

Sbaštil bych je jako kompot !

mravenec10*
hodnocení

0x

Já je hodně nacukruju a vrazím je do buchty do klasické lité. A je hnedka spucováno, ale řidiči pozor ! :)

vilik*
hodnocení

0x

Možná budu za tupce, ale nešlo by to zmrazit a podávat třeba v zimě, v čokoládě, ve zmrzlině?

sebod*

Jdou i přidávat do studených i teplých nápojů. Výborné.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]