Nejste přihlášen/a.
Letos poprvě jsem se dala do domácí griotky,měla jsem rychlý recept,ale není tam,co z višněmi,které po tomto domácím moku zůstaly.
Máte někdo zkušenosti,jak je využít,zdá se kruté,vyhodit je nacucané alkoholem,akorát,že mají pecky.
Dobrý den, zkuste je obalit sladkou čokoládovou polevou - špatné to nebude. Zdravím!
doplněno 26.07.15 16:06:Pokud uskladnit, tak snad raději jako kompot. Když nemá nikdo zájem o višně v čokoládě kvůli horku, tak je přidávejte na domácí zmrzlinu.
Tedˇv tom horku to nemá zájem nikdo jíst,ale co tak z toho marmeládu pro chlapy na zimu ...? nebo nějak uskladnit v nějaké podobě,ale nic mi nenapadá.
Marmeládu považuji za zajímavý nápad. Jinak višně zbylé po zcezení griotky se dají používat na dorty, pudinky a podobně. Neměly by se zkazit a měly by vydržet v dobře uzavřené láhvi i delší dobu.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.