Smažený sýr aby byl natahovací

Od: Datum: 25.07.15 23:42 odpovědí: 3 změna: 26.07.15 03:17

Když jsem byl malý tak bratr mě kdysi hlídal a na oběd udělal "natahovací" sýr, jak jsem mu tehdy říkal : )

Sýr nešel ukrát lepil se na vidličku a natahoval se. Byla to zábava. hehehe

Jelikož se mi nedaří tohoto efektu dosáhnout, můžete mi prosím poradit jak udělat ten sýr "natahovací"?

Děkuji


Seznam odpovědí:
 
moment čekejte prosím, probíhá přenos dat...
Zobrazení struktury odpovědí v otázce
Skrytí struktury odpovědí v otázce
Zobrazení struktury odpovědí v otázce

 

Odpovědi na otázku:
Datum: 25.07.15 23:48
avatar

Zkuste sýr s vyšším obsahem tuku v sušině – 45 % a více.

Ohodnoceno: 4x
 
Datum: 25.07.15 23:49
avatar

Stačí použít sýr a ne náhražku, která si říká třeba Eidam 30%.

doplněno 25.07.15 23:53:

Ivzez, souhlas, 45% je minimum. Pokud chceš i chuť, tak použij Madeland.

Ohodnoceno: 1x
 
Od: luha®
Datum: 26.07.15 03:17

Za Komančů jsme chodili na *Lepeňák* do hospody. I s tatarkou stál 7 Kčs. Aby se neroztíkal už při smažení, dělám ho ze zmražených kousků - rychle obalit a hodit na pánev.

Ohodnoceno: 0x
 

 

 

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz

 
Copyright © 2004-2016 Poradna Poradte.cz. Všechna práva na poradně Poradte.cz vyhrazena.