Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

 

Smažený sýr aby byl natahovací

Od: mirkr odpovědí: 3 změna:

Když jsem byl malý tak bratr mě kdysi hlídal a na oběd udělal "natahovací" sýr, jak jsem mu tehdy říkal : )

Sýr nešel ukrát lepil se na vidličku a natahoval se. Byla to zábava. hehehe

Jelikož se mi nedaří tohoto efektu dosáhnout, můžete mi prosím poradit jak udělat ten sýr "natahovací"?

Děkuji

 

 

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

 

 

iz*
hodnocení

4x

Zkuste sýr s vyšším obsahem tuku v sušině – 45 % a více.

 

ladinpraha*
hodnocení

1x

Stačí použít sýr a ne náhražku, která si říká třeba Eidam 30%.

doplněno 25.07.15 23:53:

Ivzez, souhlas, 45% je minimum. Pokud chceš i chuť, tak použij Madeland.

 

luha*
hodnocení

0x

Za Komančů jsme chodili na *Lepeňák* do hospody. I s tatarkou stál 7 Kčs. Aby se neroztíkal už při smažení, dělám ho ze zmražených kousků - rychle obalit a hodit na pánev.

 

 


 

 

 

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]