Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak jite

Od: lacka odpovědí: 3 změna:
vim, ze to nesouvisi s hubnutim, ale..
Obecně jím o mnoho více než ostatní lidé, tlustá ale nejsem a tak jim vždycky tak abych neměla hlad, neprejidam se, ale jim fakt hodně oproti ostatním...Mohla bych se zeptat jestli vy jíte třeba doplna každé jídlo, jako že už nemáte hlad ani chuť anebo se kvůli postavě onezujete? Pr. Po večeři máte ještě hlad ( klidne by se do vás vešla ještě jedna takova) tak si date ještě třeba housku a nebo si řeknete- Vecerela jsem- uz si davat nebudu. Mohly byste jsem napsat treba vas dnešní ci obvyklý jídelníček. Zahrnte i sladkosti. Děkuji. Sloo

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

3x

každý člověk má jiný metabolizmus - např. moje kolegyně v práci jí o moc víc než my ostatní - ráno velkou snídani (např. housku se šunkou nebo koblihu apod.), asi v 10 podobně velkou svačinu, ve 12 oběd v jídelně - tj. polívku, jídlo a zákusek, odpoledne má svačinu, večer teplou večeři a po ní ještě něco, když má hlad... a není tlustá, sportuje a říká, že když by vynechala jídlo, bude jí špatně, že má rychlý metabolizmus... no a pak jsou zas kolegyně, já patřím mezi ně, my se hlídáme a omezujeme, abysme nebyly tlusté, jíme vždy jen do "polosyta" a pokud možno zdravě, nikdy sladké (ona si s oblibou dopřává dortíky apod.) - ale co se týče postavy, jsme na tom ve výsledku stejně jako ona... *bzum* tak nevím...

ben®
hodnocení

1x

Dobrý den, znám řadu rad, jak správně jíst, ale nemohu říci, že bych je všechny dodržoval.

Také jsem si všiml, že je rozdíl mezi tím, jak jedí ženy a jak muži. Ženy jedí permanentně, ale v hodně malých dávkách (během dne spotřebují občas jablko nebo nějakou tyčinku, ale pořádnou porci si na talíř nedají). Muži se "nadlábnou"a musí toho být hodně najednou - potom už žádné drobnosti během dne nepotřebují. Snídaně by měla být silná, oběd přiměřený a večer jíst málo.

Mělo by se jíst pomalu a soustředěně (ne u TV). Po jídle by se mělo počkat asi 20 minut a ten případný pocit nedojedení či hladu potom pomine (takže nemusí být "dorážková"sladkost). Jo, je to krásná teorie, ale něco se dodržovat dá a něco prostě ne. Já se snažím o přiměřenost. Také se podívejte viz odkaz - je to zajímavé. Zdravím!

femina.cz/...

hodnocení

0x

Večerní grilovačka. Hovězí přední čtvrť, 98 kg. Tak asi tak nějak :) (Obličej je rozazmazán záměrně, nemám svolení dotyčné osoby)

Jak jite

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]