Nejste přihlášen/a.
Mám velký problém se zarůstáním chloupků a už opravdu nevím, co s tím mám dělat. Na internetu jsem našla rady jako například používat peeling a kartáček a podobný věci, ale já mám ty chloupky zarostlý úplně v kůži a peeling tomu opravdu nepomáhá. Jediný způsob, jak chloupky z pod kůže dostat je vzít pinzetu a špendlík a kůži tak trošku sedřít. Moje nohy ale vypadají ošklivě, jsou plné červených teček a je to hrůza. Holím se vždycky ostrou žiletkou, vždy používám pěnu a následně krém, ale chloupky zarůstají dál. A to nejen na nohách, taky se mi stává, že mi občas zaroste nějaký chloupek v obočí a to je pak horší, když musím vzít špendlík a snažím se ho nějak vytrhnout. A zkoušela jsem i voskový pásky, i cukrovou pastu, ale chloupky zarůstají dál.
S tímto taky souvisí dotaz, jestli se jde nějak zbavit červených pupínků na nohách. Chápu, že to asi nepůjde přirozenou cestou, ale za tohle jsem ochotná si i připlatit. Taky zvažuju koupi IPL světla na odstraňování chloupků, sice vím, že to není stoprocentní, ale beru všema deseti vše, co by mi jen trošku pomohlo..
Vyzkoušej epilační strojek)) vytrhne chloupek i s kořínkem ))tim eliminuješ počet zarostlých))a na ty pupínky opatrně(( zůstávají tmavá místa,a ty pak ošetřuj jako uhry(
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.