Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak na zarůstání chloupků?

Od: requiem* odpovědí: 2 změna:

Mám velký problém se zarůstáním chloupků a už opravdu nevím, co s tím mám dělat. Na internetu jsem našla rady jako například používat peeling a kartáček a podobný věci, ale já mám ty chloupky zarostlý úplně v kůži a peeling tomu opravdu nepomáhá. Jediný způsob, jak chloupky z pod kůže dostat je vzít pinzetu a špendlík a kůži tak trošku sedřít. Moje nohy ale vypadají ošklivě, jsou plné červených teček a je to hrůza. Holím se vždycky ostrou žiletkou, vždy používám pěnu a následně krém, ale chloupky zarůstají dál. A to nejen na nohách, taky se mi stává, že mi občas zaroste nějaký chloupek v obočí a to je pak horší, když musím vzít špendlík a snažím se ho nějak vytrhnout. A zkoušela jsem i voskový pásky, i cukrovou pastu, ale chloupky zarůstají dál.

S tímto taky souvisí dotaz, jestli se jde nějak zbavit červených pupínků na nohách. Chápu, že to asi nepůjde přirozenou cestou, ale za tohle jsem ochotná si i připlatit. Taky zvažuju koupi IPL světla na odstraňování chloupků, sice vím, že to není stoprocentní, ale beru všema deseti vše, co by mi jen trošku pomohlo..

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hm*
hodnocení

0x

Kdybyste se tak hloupě neholily, nemusely byste pak řešit tyto potíže.

Zkusil bych neholit úplně. Jestli je nějaký strojek, který se dá nastavit, aby kousek chloupků nechal (jako je snad na pejsky, ale ten asi nechává moc), vyzkoušel bych ho.

hodnocení

0x

Vyzkoušej epilační strojek)) vytrhne chloupek i s kořínkem ))tim eliminuješ počet zarostlých))a na ty pupínky opatrně(( zůstávají tmavá místa,a ty pak ošetřuj jako uhry(

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]