Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Gelové nehty - kolikrát je lze doplnit?

Od: luciksedl* odpovědí: 4 změna:

Dobrý den, prosím o radu. Mám gelové nehty a mám je jednou doplněné. A chtěla bych vědět kolikrát mohu na doplnění a za jak dloho je třeba nechat udělat zcela nové. Předem moc děkuji za odpověď. Lucka

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

simasonka*
hodnocení

2x

takze doplnovat ti je mohou donekonecna.Zalezi na tobe zda budes nebo nebudes chtit.Kdyz je nechas odrust hodne a budou znicene a polamane tak si je muzes nechat udelat znovu, ale jinak to neni vubec nutne.Staci pravidelne chodit na doplnovani.

lenecka*

já měla jedny nehty půl roku,jen jsem je jednou za měsíc doplnila,člověk se cítí dobře,když se někdo zeptá,jestli to jsou umělé a vy můžete říct,,nene" moje,jen potažené gelem pro lesk. Potom jsem zkoušela něco nového tak jsem si dala nové. Takže opravdu jde doplňovat stále a stále...;)

luciksedl*
hodnocení

Děkuji ti za radu*klik**slunce*

mak*
hodnocení

0x

nechty se doplňují podle toho jak rychle vám rostou nehty já jsem osobně chodila po 5-6 týdnech někdo musí chodit častěji, pokud budete chodit na doplnění tak si nové nebudete muset nechat dělat pokud máte typy tak ty vám odrostou a pak už budete mít jen gel nic na tom není

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]