Nejste přihlášen/a.
Vyzkušela jsem několik receptů, a časem vybrala ten, který mi nejvíce vyhovoval. Teď používám recept, u kterého se dají perníky jíst hned po upečení, i když trochu"křupou". Když se cca tři až čtyři týdny uleží, rozplývají se... Teď si na recept z hlavy nevzpomenu, ale kdo má zájem, ať se ozve.
Ale i u toho mého vyzkoušeného receptu platí: upéct perníčky tak, že nabydou a jen lehce ztmavnou okraje. Je důležité je nenechat v troubě příliš dlouho v domění, že musí ztmavnout celé, to se zespodu připečou a vysuší. Potom nezměknou ani po měsíci. A v tom je možná Váš problém, nenechaly jste perníčky v troubě příliš dlouho?
Nedejte se však odradit, a dál s maminkou zkoušejte, chce to trošku praxe, žádný učený z nebe nespadl, a i mistři byli na začátku učni... .
Přeji sluníčkový jarní den!
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.