Nejste přihlášen/a.
Dobrý, každým rokem dávám babičce originální dárek k narozeninám Tentokrát jsem ale naprosto bezradná vůbec nevím.
Poradíte mi něco? nejlepe neco kam se dají zapasovat fotografie
Také jsem chtěla dát babi něco origoš a vybrala jsem fotoknihu sestavenou postupně z jejich fotek od útlého mládí až po součastnost a nazvala jsem ji Moje životní pouť. Dala jsem si s tím práci, protože jsem knihu objednávala přes Piklio, ale výsledek stál zato.Nejvíc práce mi dalo shromáždit a vybrat fotky, aby babi nevěděla. Fotky jsem oskenovala ( i méně kvalitní černobílé)Celou jsem si ji navrhla sama,včetné umístění fotek, dekoru i případný komentář k některým fotkám.Dárek byl k životnímu jubileu a věřte, že ze všech dárků, které babi dostala, měla z této knihy největší radost, ač to ze začátku oplakala, jak ji to dojmulo.
Zapasovat fotografie? Tak vybírej.
Co třeba vlastní fotografii s vlastní úpravou v nějakém grafickém editoru. Dají se dělat kouzla a ve vhodném rámečku ... Jinak bys asi měla svůj dotaz upřesnit. Co považuješ za originální dárek, co babička ráda atd.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.