Nejste přihlášen/a.
Je to divné,ale nikdy jsem nezamrazovala do pytlíků k tomu určeným.V popisu se píše o kostkách ledu a omáčkách ap.
Tedˇstojím nad tím,z které strany a jak se tam ta potravina dostává,konkrétně meruňky...trapas,ale fakt nevím,poradťe
No to byste musela ty meruňky rozmixovat a vpustit je tam hrdlem, což si myslím je docela blbost, takže se nerozčilujte a udělejte si ledové kostky na horkou hlavu
A uděláte ze sebe vola? No teda... Dejte tam vodu, nechte zamrznout a zítra s tím do karafy s vodou, plátek citronu a zchlaďte se.
doplněno 19.07.15 20:40:V tom případě hodně štěstí. Co já vím, třeba vám jen špatně poradili.
Já vola ..? Tak to ani náhodou? Stáli kolem mě 3 z nichž 1 servisman mi šel ukázat přímo krabici s tím šmejdem na zamrazení potravin,jak jsem dotazovala.
Jelikož tam jezdívám nakupovat a tak jim to tam laskavě vrátím,protože jsem tam kvůli tomu jela...mám spoustu ovoce v kuchyni a takové amatéry si podám.
Jak JEN špatně poradili? Pro mě je to velká chyba,mám navařeno spoustu kynutých meruňkových knedlíků a meruněk na zamrazení to je hrůza práce přeci.hmmm
Se sousedy nemám až takové vztahy,navíc ani asi nejsou doma a čekám na to celý rok,až si koupím meruňky,nevím co to máte za rady.
bajka - čertíte se na nás, ale měla byste se zlobit na sebe. Nikdo vám špatně neporadil, jen se neumíte vyjádřit při nákupu. Řekla jste v obchodě, že chcete mrazit knedlíky? Určitě ne. Nezlobte se, ale nepotřebuji mít vysokou školu na to, abych odhadla, že hnedlík je větší jak kostka ledu, tudíž, že jej tam nenacpu.
Pytlíky na mražené potraviny kupuji v kauflandu za 20kč .Pytlík utrhnu,tím se na jedné straně otevře a mohu do něj meruňky odpeckované vložit.Lepší způsob je ten,kdy meruňky poskládám do plastových víček od polárkáče.po zmrznutí vzniknou kostky,které vsunu do sáčků.a uložím do nrazáku.Získám tím dobrou skladovatelnost.
JABRAKA
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.