Nejste přihlášen/a.
Já měla kokosové a bylo supr...hlavně stálo kolem70kč.Tchýně si koupila kakaové a olivové a spokojená.Jen tyhle výrobky jsou v "akcích" podle mě nejsou stálý sortiment i když někdy jsou v regálech déle,než se doprodají.Jinak s téhle značky kupujeme pánské sprcháče,ty jsou v běžné nabídce a jsou bezva.
400 gr. cca 120,- a v akci jen 99,-Jsou super na celé tělo.Kupuji už několik let a k tomu denní a noční krém s Q 10 nyní za 49,- v akci -50 gr. a normálně je za 59-69,-oba jsou skvělé.V testu krémů se umístili na 1-3 místě a předčili značky o stovky korun drahší! Doporučuji!
máte dobré zkušenosti? já před pár lety koupila pro devadesátiletou babičku tělové mléko této značky, po koupání jsem ji tím natírala, ale hrozně dlouho byla pak " mastná " . abych ji brzy mohla oblíct noční košili a uložit, koupila jsem nakonec jiný krém. že by se zlepšili?
no, to už nevím. i krém ( který babička dostala od syna ) mi připadal mastný dost dlouho., nakonec jsem koupila jiný. jenom že možná s chybnou představou, když uvidím tu značku, tak ji nekoupím, s představou mastné pleti delší dobu. Asi budu muset zase něco vyzkoušet. Pro sebe, babička už tu není .
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.