Nejste přihlášen/a.
Ahoj holky.. mám takovej dotaz.. občas se mi stane, že při gelových nehtech, když někomu dělám (dělám je jen kámoškám a příbuzným), tak se ten gel po stranach jako začne odlupovat, ne úplně, ale asi kdybych ho chvilku "šťourala", tak bych to i trochu odloupala.. nevíte, co dělám špatně? Sama jsem chodila na nehty k profesionálce a taky mi to dělalo.. ale nevím, jak tomu předejít, aby se to neobjevovalo, když ty nehty někomu dělám.. nevíte, v čem může být problém? Děkuju za každou radu
Pri nanaseni gelu musis nechavat milimetr od kuzicky.Tobe tam asi ten gel stece.Kdyz uz se to stane, tak musis hodne ty strany okolo kuze zpilovat.Taky to tak delam (poznamka - pilovat okolo musis vzdycky).
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.