Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Odchlipování gelových nehtů

Od: nikoletka* odpovědí: 5 změna:

Ahoj holky.. mám takovej dotaz.. občas se mi stane, že při gelových nehtech, když někomu dělám (dělám je jen kámoškám a příbuzným), tak se ten gel po stranach jako začne odlupovat, ne úplně, ale asi kdybych ho chvilku "šťourala", tak bych to i trochu odloupala.. nevíte, co dělám špatně? Sama jsem chodila na nehty k profesionálce a taky mi to dělalo.. ale nevím, jak tomu předejít, aby se to neobjevovalo, když ty nehty někomu dělám.. nevíte, v čem může být problém? Děkuju za každou radu *slunce*

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

claire*
hodnocení

2x

Zadej si vedle do vyhledávače "odlupování gelu" v rubrice Nejen pro ženy. Odpověď Eleny Ti možná pomůže.

simasonka*
hodnocení

2x

Pri nanaseni gelu musis nechavat milimetr od kuzicky.Tobe tam asi ten gel stece.Kdyz uz se to stane, tak musis hodne ty strany okolo kuze zpilovat.Taky to tak delam (poznamka - pilovat okolo musis vzdycky).

nikoletka*
hodnocení

Ahoj holky, moc Vám děkuju za rady. Hnedka příště to zkusím až budu dělat nehtíky a snad už to všechno bude v pořádku. Díky *placni*

veru*
hodnocení

0x

Taky zkus jestli ho ještě nemáš koupit primer- odmašťovač ten se nanáší štětečkem jen na přírodní nehet a krásně ho odmastí a gel přilne mnohem lépe a mě se už neodchlipuje. každý nehet přetřít 2krát a nechat zaschnout, pak nanášet gel.

lenecka*
hodnocení

0x

jsem si jistá,že když budeš mít řádně odmaštěný nehet,zatlačenou kůžičku,tak se to tentokrát povede;)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]